El trio representant de Benidorm s’ha convertit en el primer finalista de la Lliga Professional d’escala i corda després de guanyar ahir al trinquet de Pedreguer la segona semifinal davant el trio representant de Murla. Pere Roc II, Félix i Monrabal van superar per 60 a 30 a Genovés II, Dani i Carlos.

Els de Benidorm van voler sentenciar l’eliminatòria per la via ràpida. Estaven molt centrats i encertats. El trio de Genovés II va plantar cara i fins a tres jocs se’n van anar amb avantatge de ‘val’. Va ser una partida prou més igualada d’allò que va quedar reflectit al definitiu marcador.

Ahir, la vesprada al trinquet de Pedreguer va ser un encreuament de sentiments. Per una banda, alegria per felicitar a un equip que ha fet una lliga perfecta i ara lluitarà per alçar el títol, però per altre costat, la tristesa de veure com Dani s’acomiadava. El de Benavites va dir que en finalitzar la Lliga penjaria els guants. Ara serà decisió d’ell decidir quan és el moment. De ben segur que no li falten les ofertes per a rebre diversos homenatges. Un pilotari que al llarg de més de dues dècades ha sigut tot un exemple com a cavaller de blanc. Ahir va eixir del trinquet emocionat i amb una forta ovació.

Victòria de Soro III i Javi

L’altra semifinal de la Lliga Professional ha quedat igualada. La parella representant de Vila-real, Soro III i Javi, van guanyar la segona partida davant el trio de València, Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. Al mateix trinquet de Vila-real, la parella va guanyar per 60 a 30.

Va ser una partida molt diferent de la primera que van jugar al trinquet de Pelayo on el trio va guanyar per 60 a 50. Al trinquet de Vila-real la parella va ser molt superior i no va deixar opció al trio.

Des del primer moment eixa superioritat va ser manifesta. De fet, els rojos van avançar-se al marcador amb un 35 per 15. Soro III i Javi trobaven els espais necessaris per a fer el quinze que no trobaren una setmana abans al trinquet de Pelayo. Després va vindre una xicoteta reacció del trio, però res per a posar en perill la victòria d’una parella molt segura.

La tercera i definitiva eliminatòria serà divendres al trinquet de Vilamarxant. Qui guanye estarà en la gran final de Lliga.