Ja ha passat el xaparró! Al final de la correguda, el que anava a ser un passeig per al Barça, com aclamaven alguns, va resultar una victòria agònica en el temps afegit i sense merèixer-la. Molt bon partit del València CF que va jugar com un gran equip i va ser capaç de minimitzar a un Barça que presentava una davantera que lleva el singlot, valorada en més de 200 milions d´euros, o més. Torne a insistir en què perdre contra el Barça està en el guió de principi de temporada, però perdre contra el Llevant, Deportivo o... Granada! És pecat mortal si les teues aspiracions són classificar-te per a la propera Champions League. Ni vos conte si el teu objectiu és guanyar la lliga. Per tant, els punts del partit davant el Granada són fonamentals, i no és per ficar més pressió, és que el València CF, a hores d´ara, està fora de l´objectiu marcat per l´entrenador i el director esportiu. Però cal ser sincers, a mi el València CF actual m´enganxa, em transmet bones sensacions i si som capaços de mantindre el nivell de joc mostrat el passat diumenge, segurament estarem ahí dalt a final de temporada.

Ho sent molt pel bo de Pepín Sanjuan, un amigatxo que va vindre a vore el partit al ´Síntesis café´ ací a Riba-roja „on solem reunir-nos els col·legues per a vore els partits del València CF„. Feia temps que no veia jugar el València CF i l´expectació que tenia davant el ´partidàs´ era màxima. El partit avançava i Pepín, a poc a poc, anava calfant-se, mostrant la seua vena valencianista „eixa que mai es perd, siga qui siga el màxim accionista„ i bramava cada vegada que el València CF aplegava a l´àrea del Barça. Intuïa que podíem doblegar el totpoderós Barça. La crueltat del final és va vore reflectida en l´expressió del seu rostre, no va dir rés, amb el cap catxo se´n va anar a casa contrariat i més cabrejat que una mona. Pobre Pepín. Ara toca guanyar en Granada, encara que siga amb un joc mediocre, ja sabem que juguem contra un equip de Caparrós, la qual cosa significa que el partit serà antipàtic. Per tant, molt d´ull a les jugades a baló parat i als contracops del Granada. Caldrà ficar la mateixa intensitat i concentració que davant el Barça. Feu-ho per Pepín!

Sense dubte, el tema de la setmana ha estat marcat per la ´cafrà´ que protagonitzaren els ultres de l´Atlètico de Madrid i Deportivo. Simplement, lamentable i sobretot, evitable. A tots els presidents, directius, jugadors, aficionats, periodistes, ministres€ gatets, gossets, cavall i ´picaor´ mans a l´obra perquè ja n´hi ha prou. No esperem que torne a passar. Açò es talla quan hi ha voluntat de tallar-ho, la resta, és literatura.

Per canviar de terç i alegrar-nos una miqueta, perquè la setmaneta ha sigut ´de a xavo´, vos contaré un acudit sobre el València SAD que em féu molta gràcia. Allà va: S´obri el teló i apareix el nou consell d´administració del València SAD amb els seus 9 integrants. Com es diu la pel·lícula? Siete apellidos chinos... Bon cap de setmana. Amunt!