12 de diciembre de 2015
12.12.2015
PACO LLUÍS

L´agent 007 Gary Neville

Està al servei de la seua majestat, Peter Lim, i ve a solucionar problemes

12.12.2015 | 22:37
L´agent 007 Gary Neville

Haveu vist què fàcil era ficar solució als problemes de joc del València CF? Res tan senzill com canviar d´entrenador i ficar una miqueta de trellat. L´empat del dissabte passat davant el Barça ha sigut balsàmic per a l´equip i, si li sumem el bon resultat aconseguit en l´anada de copa en Barakaldo, és com un pare a respirar, que m´estava ofegant. Novament, ha eixit Voro al rescat de l´equip amb una bombona d´oxigen i una bona dosi d´orgull.

Feia molt de temps que no cantava un gol del València CF tan eufòric i agust. Vaig fer un bramit tan gran en el gol de Santi Mina que l´endemà, plegant les olives, no podia ni parlar. Quin partit més seriós féu el València CF davant un Barça que espantava només d´anomenar els jugadors que presentava. Per fi vàrem vore un equip solidari i competitiu. Encara que cal reconèixer que en la primera part no ens fiquen un sac de gols de miracle, perquè la banda dreta era un autèntic colador. Però sabérem sofrir i aguantàrem el tiró, que ja és.

Ara comença l´era Gary Neville. No creieu que té una retiradeta a l´actual James Bond? L´agent 007 amb llicència per a entrenar. També és anglés, està al servei de la seua majestat, Peter Lim, i ve a solucionar problemes. De moment, el primer encontre que ha estat a la banqueta ha eixit fallit. El passat dimecres es va confirmar el primer fracàs de la temporada, que finalment va resultar ser la ´Crónica de una muerte anunciada´. Sincerament, pensava que encara que no passàrem a la següent fase de la Champions, al menys, guanyaríem a l´Olimpique de Lyon en Mestalla i més, després del bon partit que férem davant el FC Barcelona. Però no, no pot ser, no hi ha manera d´espolsar-se de damunt les males sensacions; encara no alcem la veu una miqueta, ens la tapen de seguida. Tornem a caure estrepitosament davant un rival, aparentment, més dèbil que tu, exhibint un joc mediocre, innocent i poc efectiu. Molta feina tens Gary Neville, per tal d´alçar l´equip i fer-lo competitiu. La veritat és que físicament i mental, el València CF està ´tieso´, i no és capaç de mantenir el nivell de concentració durant tot el partit.

Personalment, no anem a ´matar´ l´entrenador en el primer partit que dirigeix, per tant, li donarem un marge prudencial per a què l´home puga transmetre als jugadors totes les idees que du al cap, però com diuen en el truc, la primera val per dos. Ara se´ns presenta en Ipurua una bona ocasió per minvar la frustració d´haver caigut en Champions i aconseguir tres punts vitals per tal de no perdre de vista el Celta, que és qui marca l´objectiu del quart lloc (enguany, probablement, serà el màxim que podrem aspirar en lliga, per desgràcia). Així que a posar-se les piles perquè una altra derrota serà difícil de digerir en una afició que ja ha tragat massa. Ale! Amunt i a per l´Eibar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine