Senzillament, no hi ha dret. No hi ha dret a aguantar que et pinten la cara de la forma que ho feu el Celta el passat dimarts en l’eliminatòria de la copa del Rei, i més en Mestalla davant l’afició. El València CF ja no és un equip de futbol, simplement és un espectre format per un grapat de jugadors on cadascú fa la guerra pel seu compte i que estan desitjant pegar a fugir a la mínima que es presente l’ocasió. Fins i tot, l’entrenador, Prandelli, que quan ha vist com estava el panorama, ha tardat en picar sola. Què malament estarà el València CF per a què un entrenador que porta 8 encontres en lliga diga "ja n’hi ha prou", això és que s’ha adonat que els jugadors que tenia no anaven a córrer per ell. Ciao Prandelli, tenies raó, qui no vulga donar-hotot per "aquesta maglia" fuori. Tampoc el trobarem a faltar molt perquè una victòria de 8 possibles són xifres de destitució.

Sincerament, s’estan donant totes les circumstàncies, esportives, estructurals i socials, per a què el València CF baixe a segona divisió, i que pare ací la cosa, perquè el desastre que tenim als morros, pot tindre conseqüències devastadores per a l’entitat. Peter Lim, Lay Hoon, Mendes i García Pitarch, us heu lluït, valents! Esteu carregant-vos, si no ho haveu fet ja, una institució que porta quasi 100 anys en actiu amb una massa social i una afició que és l’enveja del futbol mundial i que, amb la marxa que portem, ja vorem si arribem a acomplir eixos cent anys. Amadeo Salvo i Aurelio Martínez, també es cobríreu de glòria de vendre el club a un personatge que no té ni idea de què significa el València CF.

Ara, la propietat torna a passar-li el marró al bo de Voro. Durant quant de temps? No ho sap ni Voro, ni la direcció esportiva, perquè continuen improvisant sobre la marxa sense una línia clara d’actuació. Al meu parer, Voro no és la solució al problema i haurien de protegir-lo i no cremar-lo, perquè és dels poquets que sent el ferro de veritat. Voro fa un grandíssim paper com a delegat del club i hem d’estar eternament agraïts per la seua dedicació i saber fer. Segur que està sobradament capacitat per a entrenar el València CF, però en altres circumstàncies no tan convulses. Crec que caldria buscar un nou entrenador i alliberar a Voro de la "cadira elèctrica" que s’ha convertit la baqueta del València CF. No et preocupes Voro, passe el que passe, sempre tindràs el meu suport, perquè eres l’únic que no tens cap culpa del que està passant.

A tot açò, qui traurà l’equip del tarquim on s’ha clavat? Com sempre, serà l’afició, que no permetrà que per culpa de quatre "moniatos" incompetents, el club baixe a segona divisió. Voro, tens raó, cal apel·lar a la unió de tots els valencianistes per remuntar açò, i tu ho saps molt bé. Tranquil que no et deixarem sol, a tu no. Amunt!

Més articles de opinió de Paco Lluís, açi.