Conforme estan les coses d’embolicades en el València CF, els jugadors no tenen altre coneixement que deixar de córrer davant l’Sporting de Gijón i treure un miserable empat, i gràcies. Jo no ho entenc. Com és possible que un equip com el València CF, jugant a Mestalla davant la teua afició, necessitats de punts i contra un equip fluixet, com és el Gijón… acabe fent una castanya de partit? Mira per on, ho han tornat a fer. L’afició valencianista no mereixem el tracte que estem rebent, tant per part de la propietat i directius com dels futbolistes, i el més greu és que sembla que vos la bufa si estem enfadats o indignats. Sabeu que vos dic? Aneu a pondre. Què podem esperar d’un equip on els jugadors decideixen si van a competir o no i segons quin encontre. És patètic observar com alguns jugadors s’arrosseguen pel camp perquè han decidit que hui no toca i, més patètic és vore que no hi ha cap figura visible que fique una miqueta d’ordre. Voro ja fa prou en posar trellat, però s’ha quedat sol perquè ningú en el club és capaç de tirar-li una maneta. Molt trist.

Alemany

Vist el panorama, l’única solució passa per trobar una persona que conega el futbol d’ací i lidere un projecte seriós; amb un director esportiu que tinga la llibertat per a fer un equip competitiu i designar un entrenador amb experiència en la lliga espanyola. És a dir, gent de futbol per a gestionar un equip de futbol. No sé si eixa persona és Alemany, l’expresident del Mallorca, crec que no, però per ací van els tirs. Però com diu la cançó, "es un mundo difícil, un futuro incierto".

‘Cacauaes’

Després de les últimes ‘cacauaes’ que ha fet el València CF, amb quina ambició ens presentem en el Camp Nou per a disputar l’encontre davant el Barça? Decidiran els jugadors que és un partit que cal competir? O es passejaran pel camp, intentant que no ens fiquen massa gols? La veritat és que és tot una incògnita. El que està clar és que l’afició confia ben poc amb la capacitat i l’actitud de l’equip per tal de rascar alguna cosa positiva de can Barça. Molts pensen que el València CF pagarà els plats trencats de La Corunya perquè els culés necessiten els punts per a no perdre el tren de la lliga, però el València CF també pot sorprendre amb un bon ‘partit’, com també ha fet en altres ocasions, i amargar-li la nit al Barça, qui sap? Si guanya el València CF ho celebrarem i si perd, ens tocarà acatxar el cap i seguir tragant quina. Estaria bé una remuntada del València CF en els últims minuts amb un penal inexistent, si més no, seria curiós. Aprofitant que estem en Falles, esperem que el València purgue les seues malalties en la nit de la cremà i de les seues cendres renasca un nou projecte renovat i que tinga més en compte l’afició. Amuuunt!

Més articles de opinió de Paco Lluís, açi.