29 de febrero de 2020
29.02.2020
29/02/2020

Diakhaby i Mangala s'han ofegat

M'agradaria vore a Hugo Guillamón davant el Betis, no ho farà malament

29.02.2020 | 10:38

Mals temps per a ser valencianista. El Valencia CF cau en picat i no hi ha manera d'obrir el paracaigudes. Si no tapona la porteria i deixa d'encaixar tants gols, continuarem en caiguda lliure i ja vorem quan para açò. Portem molt mala marxa i necessitem reaccionar de manera urgent, el 3-0 d'Anoeta, junt al 4-1 en San Siro, el 3-0 en Getafe i el 4-1 de Son Moix, confirmen una tendència molt perillosa, sobretot quan l'equip juga fora de casa. Esperem que el virus de la incompetència i la inoperància no aparega en Mestalla, perquè si ho fa, l'equip i l'entrenador estaran sentenciats.

Curiosament, el passat dissabte, un grup del centre excursionista de Riba-roja estiguérem escalant la gran diagonal de Peña Telera, en el Pirineu aragonés. Jo volia acabar a bona hora per vore el 'partit' Real SociedadValencia CF, en això, ens passa una cordada d'una parella que eren de Donosti; després d'intercanviar impressions sobre les condicions del gel, era inevitable que apareguera a la conversa l'encontre de la vesprada ; - Va xe! Hay que darse prisa, que esta tarde jugamos en San Sebastián contra la Real, - i em responen –no somos muy futboleros, pero la Real está muy bien esta temporada-. Tampoc és que em descobriren gran cosa però està clar que els escaladors bascs portaven millor ritme i escalaven més de pressa que els valencians: una bona metàfora per a explicar què va passar hores després en Anoeta. Una Real Sociedad amb millor ritme ens va passar per damunt sense contemplacions. El diumenge a la vesprada, ja en casa, vaig ser incapaç de vore l'encontre repetit, no tenia ganes, ni moral, per a contemplar com es va desfent el València CF d'un Celades que ja no sap cap on tirar. Un altra decepció, i ja van unes quantes.

Pareix ser que el principal problema que té ara mateix el Valencia CF és fitxar un central que done rendiment immediat. Estic d'acord. Les absències de Garay i Gabriel Paulista han provocat un forat tan gran en el centre de la defensa, que la parella DiakhabyMangala s'hi han ofegat, desaprofitant l'oportunitat de demostrar que estan preparats per a jugar al Valencia CF. Hui per hui, no ho estan. I amb tant d'embolic, apareix un jove del Mestalla, Hugo Guillamón, central titular de la selecció sub 19, actual campiona d'Europa', que es fica a jugar amb tota la naturalitat del món, i mostra les millors virtuts que té: la col·locació en el camp i l'eixida de baló, i de pas, els posa en evidència. He seguit la trajectòria d'Hugo Guillamón i Ferran Torres en les categories inferiors de la selecció sub 17 i sub 19, i no és estrany que el Barça estiga darrere del central valencianista, perquè té molt bones condicions per a ser un gran central. Jo ho tindria clar, si tens un bon defensa central en casa, per què buscar-lo fora? Doneu-li també l'oportunitat de fracassar, igual que es va fer amb Ferran. A mi m'agradaria vore al xiquet hui davant el Betis, vos assegure que no ho farà malament. Per cert, amunt 'Guaje' Villa!


Más opiniones de Paco Lluís.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en...