Al Club Frontenis València es va viure un matí atrafegat, on cinc dels sis equips que formen el Cambridge Black Cats van jugar com a locals a les instal·lacions ubicades al terme municipal de Godella. Aquest club, que utilitza l´anglès com idioma als seus entrenaments i que s´estrena aquesta temporada, va viure un partit de bojos amb el seu Aleví B que va guanyar el seu duel front al Rafelbunyol B per 9-8. La victòria aconseguida pels alevins va ser la primera d´aquesta campanya. Aquest triomf no va ser l´únic davant l´entitat de l´Horta Nord, el Benjamí B es va voler sumar a la festa i s´ imposà als rafelbunyolers per 5-3.

Aquests triomfs se celebraren amb la llengua de Shakespeare gràcies a la vinculació amb l´escola anglosaxona de Cambridge i amb el Sunderland AFC de la Premier League, de fet el nom del club deriva del malnom de l´entitat anglesa coneguda com els Black Cats. Els primers tècnics que formen part de l´estructura de l´escola són britànics i tenen el títol de nivell 2 de la Football Associaton d´Anglaterra, encara que son acompanyats d´un entrenador bilingüe que serveix per donar suport perquè els xiquets puguin entendre-ho tot sense cap problema. Açò fa que la Footbal School que tenen els Black Cats sigui l´única de tota Espanya que faja els seus procediments metodològics amb el llenguatge anglès. I és que l´escola de futbol ha sigut creada per diversos antics alumnes del col·legi anglosaxó i pares de xiquets que estudien a la Cambridge House.

Però no tot varen ser alegries al terreny de joc, l´Aleví A i el Benjamí A van donar la seua pitjor cara davant el Marítim Cabanyal A. Ambdós equips van caure a casa per 1-10 i 2-6 respectivament. No va ser l´únic encontre que van perdre els Black Cats a la jornada passada. Els prebenjamins varen ser derrotats al camp del Tavernes Blanques per 10-0. A més també hi ha un conjunt Querubí no federat.

Només un dels equips del conjunt felí juga a Futbol-11, i a més és la categoria que millor marxa en tota l´escola. El Cadet s´ubica al sext lloc de la taula amb tretze punts, arrel de les quatre victòries i un empat que ha aconseguit. L´últim triomf va ser com a local davant l´Atlètic Llíria per 2-1.

Tal vegada, aquests jugadors per la seua edat són els que més opcions haurien de tindre per a beneficiar-se de la col·laboració que el club ´anglovalencià´ té amb el Sunderland. L´entitat del nord d´Anglaterra junt amb la seua fundació „SAFC Foundation of Light„ organitza des de l´estiu de 2011 un campus de futbol on els tres millors futbolistes obtenen el premi de passar les proves d´accés a l´Academy of Light, instal·lacions esportives on es formen els futurs jugadors del Sunderland. Amb aquesta beca, el Sunderland brinda l'oportunitat als futbolistes de conèixer l´ambient que rodeja el futbol anglès, entrenar amb els millor jugadors del nord del Regne Unit i descobrir el Stadium of Light on el cuadre britànic juga els seus partits de local.