La del Club de Futbol Sporting de Manises és una escola que es va crear per l´amor als xiquets, al futbol i a la localitat. Es distingeix per ser humil i per tenir uns objectius establits i dirigits.

D´aquesta manera, totes les persones que la formen tenen un fi en comú. És a dir, que els xiquets i xiquetes gaudir jugant a futbol i es divertisquen aprenent a ser bons esportistes i millors persones. Pot sonar a tòpic, però és el que representa una escola que compte amb un gran grup humà, encarregat de dur endavant aquest projecte.

Així és normal i evident que el creixement del Sporting de Manises siga constant, que el treball del dia a dia es veja recompensat. Perquè el millor premi per a aquesta escola és veure que des de l´any 2013, en què fou fundada, fins avui en dia han passat de tenir sols un equip amateur a comptar amb nou combinats diferents. I és que si en el seu primer any d´història sols competien amb un equip, la temporada següent ja varen inscriure a quatre grups diferents. Fins i tot el Juvenil va aconseguir, en el seu primer any de vida, guanyar el campionat de Lliga en Tercera Regional.

Aquesta temporada el bot ha sigut encara més important. Perquè l´entitat que presideix Encarna Román té huit equips inscrits en federació. Però, a més a més, compten amb un grup de querubins que garanteixen la supervivència del club de Manises.

Més activitats

El passat estiu, el Sporting Manises va organitzar el I Torneig d´Estiu de futbol-11 en categories infantil, cadet i juvenil. Hi participaren Imposibles Levante, Mislata UF, UD Paterna i els amfitrions. A més, els equips del Sporting també acudeixen a altres tornejos o altres activitats esportives, com la I San Silvestre Solidària de Manises, a la que no faltaren el passat any.