Si alguna cosa caracteritza a l´escola del CF Malvarrosa és la seua humilitat i la seua solidaritat. Sols s'ha de fixar en el dia que es va celebrar la presentació de tots els equips. A més de rebre la calor de la seua afició, els equips del Malvarrosa podien col·laborar amb ´Cáritas´ aportant aliments o joguets. No es queden ací. També han realitzat campionats i partits amb caràcter benèfic i han realitzat diversos encontres amb xiquets sahrauís. Els components d´aquesta escola de València són conscients que no tots els que juguen a futbol tenen les mateixes facilitats que ells i, per això, ajuden als que més ho necessiten.

No s´oblida la directiva, encapçalada per la presidenta Fina Galan, de què són una escola de futbol i, per aquest motiu, tenen els millors tècnics. D´ací el bot qualitatiu que ha donat l´escola. El millor nivell demostrat en aquests últims anys, s´ha de verificar en quant finalitze la temporada. Encara que, de moment, s´està treballant molt bé. I és que amb un lema com ´Caure´s està permés, obligat és alçar-se´ és evident que no tot són alegries dins del terreny de joc, que hi haurà moments complicats, situació difícils que xiquets i no tant xiquets han de saber afrontar. Perquè en la platja de la Malva-rosa estan molt preocupats pel futur dels seus, pels veïns i veïnes del barri, que tenen en el futbol una passió.

En l´actualitat, compten amb equips en totes les categories federades. Entre tots, destaca l´Infantil A, que és segon classificat del grup III de Segona Regional. En la mateixa posició està actualment el Benjamí B, amb 27 punts en deu partits disputats en el grup B3. També fomenten el futbol femení, amb un combinat que competeix en Segona Regional Juvenil.

Amb el nou any que està a punt de començar, en el Malvarrosa pretenen seguir creixent com a persones i com a futbolistes, com ho duen fent des de 1967, any en què es federaren com a club. No obstant això és des de 2007, quan es va inaugurar el camp Malva-rosa, que s´ha notat un major creixement de l´escola. El camp, gestionat per la Fundació Esportiva Municipal, és de gespa artificial d´última generació. Un fet que ajuda en l´evolució dels futbolistes. Encara que el mèrit més important és dels xiquets i xiquetes que formen l´escola i la fan créixer dia a dia.