Matí d´alegries al Municipal Manuel Aparici, on els més menuts van rebre un regal especial una vegada van jugar els partits. La visita del Pare Noel va omplir de somriures la gespa del camp de l'Albalat CF. El club de l´Horta Nord va viure una festa màgica quan ´Santa Claus´ es va integrar amb els xiquets al terreny de joc. Els Querubins van poder mesurar-se amb l´home que els du cada Nadal els seus regals en una tanda de penals on els més nanos gaudiren d´una bona estona. A més van tindre un detall amb la seua entrenadora Maria, i el Pare Noel li va entregar un present de part dels seus jugadors. Però no sols els més xicotets de l´escola van ser els protagonistes, tots els membres de les categories inferiors del quadre albalatà es van poder divertir amb el Pare Noel, que va repartir llepolies i caramels per a tothom que estiguera a l'antic camp de ´El Castell´. Una vegada va complir la seua feina, ´Santa´ se´n va anar prometent dur molts regals el dia 25, sempre que els menuts es porten bé.

Abans de l´espectacle, futbol

L´arribada del Pare Noel es va fer d´esperar perquè adés es van jugar els partits de l´Aleví, el Benjamí A, el Prebenjamí i el Querubí. Els més majors van caure davant El Planter que també jugava enfront del Benjamí A, guanyant aquestos al conjunt que s´ubica al terme de Puçol. Són líders del seu grup després de imposar-se a tots els partits que han jugat. Un resultat que el Querubí va repetir davant l'Alfara. Per la seua banda, el Prebenjamí disputava el seu duel davant un poble veí, l´Albuixech. Els menuts van empatar encara que estan en un grup molt complicat, cosa que la directiva va intentar que no fora així i la Federació ho va impedir. El que no va jugar a Albalat dels Sorells fou el Benjamí B que ho feu al camp de l´Atlètic Museros. També el Cadet jugà fora, que igual que el Benjamí A compta els seus partits per victòries. Aquest equip és la referència del club que vesteix amb els colors de la senyera. Un ascens dels majors faria possible elevar el renom de l´Albalat i beneficiaria en el futur al Juvenil i l'Amateur. La llàstima és la manca d´un Infantil per falta de jugadors per completar el planter.

Jugar a futbol al poble

El projecte de l´escola gira al voltant d´ educar als xiquets mitjançant els valors de l´esport i en què puguen gaudir del futbol al mateix poble. A més el club tracta de tindre una filosofia de no humiliar al contrincant amb diversos mètodes com llevar un jugador del terreny de joc o mesclar els planters per tal de què els menuts es diverteixen. Açò demostra que la competitivitat no està dins dels requisits que l'Albalat demana als conjunts de Futbol-8, en considerar que es troben a una etapa formativa. Cosa que canvia amb el Futbol-11 en mires al futur de l´entitat. Tot açò fa que l´esperit de pertànyer a un club amb 68 anys d´història siga important a una escola que proclama orgullosa el lema Albalat CF, un poble, un equip.