La directiva del Contestano va enviar aquest dijous una carta al CF Aielo, en concret, a l'entrenador de l'equip benjamí, Aitor Cebrián Montiel, per l'actitud que va mostrar davant l'equip de Cocentaina el passat dissabte.

"Acabe de veure entrar als xiquets contra els quals aneu a jugar avui, són més xicotets que vosaltres. Són de primer any i no devien competir en aquesta categoria. Estan golejant-los cada setmana i voldria que us posàreu al seu lloc. No vull que celebreu cap gol, no els pressioneu al seu camp, deixeu-los que juguen un poc i que puguen gaudir de jugar a futbol. Siguem respectuosos amb ells". Aquestes varen ser les paraules d'Aitor Cebrián abans que els seus eixiren al terreny de joc i que varen ser escoltades per un pare de l'equip visitant.

Encara que el partit acabara 11-0 a favor de l'Aielo, tant els xiquets com l'entrenador mostraren una actitud digna d'admirar que, amb una carta ha volgut agrair el Contestano. Per als de Cocentaina, gent com Aitor fa gran aquest esport. Perquè el futbol base no és sols competició, també és educació i respecte.