La UD Alzira continuarà sent el campió del Trofeu Infantil José Mangriñán després d'imposar-se al València 1-0 en una emocionant final. Van finalitzar els tres dies de competició amb un balanç positiu en tots els aspectes.

Amb 32 partits disputats, 332 jugadors inscrits i més de tres mil espectadors, el torneig va tenir una brillant organització arrodonida amb una climatologia perfecta. Alginet, València, Vila-real i Il·licità van ser els dominadors de la fase inicial, passant amb solvència com a primers en els seus respectius grups. Molta més batalla hi hagué per aconseguir la segona posició, en els quatre grups es va haver d'esperar a l'última trobada el que va augmentar l'interés i l'emoció fins a l'últim sospir.

L'Alzira va ser el gran dominador de la fase final del torneig que va començar amb les eliminatòries de quarts de final. En la primera la igualtat va ser tal que Alginet i Cracks es van jugar la passada a semifinals des del punt de penal. El Cracks es va imposar 5-4. El València va haver de fer força al màxim per eliminar del torneig a un combatiu Promeses d'Elx que li va complicar molt el partit al València que va acabar guanyant 2-1. L'Alzira va donar la sorpresa en eliminar al Vila-real que partia com el favorit per conquistar aquesta edició del José Mangriñán. 2-0 va ser el resultat d´un intens partit on els de la Ribera van emmanillar al submarí. Molt més fàcil ho va tenir l'Il·licità per guanyar al Atlètic Llíria per un contundent 4-0. València i Alzira van aconseguir la seua passada a la gran final, després d'imposar-se tots dos per 2-0 a Cracks i Il·licità. Ja a última hora 2-1 es va imposar el Cracks la final de consolació pel tercer i quart lloc. Les grades de l'Estadi Municipal repletes d'espectadors esperaven amb expectació a les 19 hores per presenciar la gran final del torneig.

L'Alzira, vigent campió, repetia en la final, mentre que el València tornava a ella després de dos anys d'absència després de guanyar el torneig en la quarta i la cinquena edició. La igualtat i el respecte entre tots dos equips va ser la nota predominant de la final on l´Alzira marcà a quatre minuts de la fi per a guanyar.