Les Torres de Serranos tenen a escassos metres un dels equips amb més història de la Comunitat Valenciana. El Club Deportivos Serranos acumula prestigi, grans resultats i un nivell de joc fantàstic que li han convertit en un exemple a seguir. Amb les idees clares i una estructura sòlida, la directiva ha aconseguit una altra temporada més que tots els integrants d'aquesta gran família tornen a gaudir en un ambient excel·lent i propici per a l'evolució de tots els futbolistes, un resultat que també fa que les famílies gaudisquen.

Des del club, el president, Francisco de les Marines, i els dos directors esportius, Pablo Alcaide i Borja Porcar, es mostren contents per com s'està desenvolupant la temporada, però sobretot estan orgullosos del model de treball. «En Futbol-8 tenim un model de joc. Intentem que tots juguin als mateix perquè l'evolució sigui més senzilla. En Futbol-11 donem una sèrie de pautes als entrenadors però també és positiu que tinguin llibertat en el seu treball», assegura Pablo.

Amb aquesta filosofia, el Club Deportivo Serranos està obtenint grans resultats i en les categories de Futbol-11 la majoria dels seus equips estan a la zona alta de la taula. El Cadet A, el Juvenil B i el Juvenil A, són tres exemples de com aquesta entitat ha aconseguit que any darrere d’any l'evolució dels futbolistes sigui positiva i això és també pel fantàstic nivell dels seus tècnics.

El club s'esforça perquè puje el nivell dels entrenadors encara més i per això ha impulsat una iniciativa que consta d'una xerrada al mes amb altres tècnics que els poden aportar noves idees o els ajudin a evolucionar en certs aspectes del seu treball. Per exemple, l'edició de vídeos curts però que permeten analitzar als rivals és una de les idees que han treballat. D’aquesta manera, els jugadors son els primers beneficiats de la profesionalitat dels seus entrenadors.

En aquest sentit, el grau d'exigència des de l'escola és alt perquè volen complir amb l'esperança de tots els familiars dels futbolistes, que un altre any més estan arribant a la recta final de la temporada amb la sensació de que els jugadors han estat a les millors mans i han completat un curs més d'aprenentatge de gran nivell. Per això, el CD Serranos continua sent un dels grans clubs de la ciutat.