Manises viu aquest cap de setmana la festa de cloenda de la temporada, però lluny de ser un punt final, és un punt i seguit en el nou projecte del Manises CF.

Dissabte i diumenge tindrà lloc el primer torneig Roberto Amarilla al poliesportiu Municipal i, més que un torneig normal, serà una festa. El jugador d'origen paraguaià, des de la seua arribada al club, vol donar-li un impuls a l'entitat. Aquest cap de setmana, de fet, es donaran a conéixer espectaculars detalls com els que fan referència a la nova equipació del club per a la pròxima temporada... entre altres sorpreses. Els més menuts -el campionat està destinat a categories prebenjamí, benjamí i aleví - tindran activitats paral·leles com castells i jocs infantils per a passar els matins perquè, més enllà de l'inqüestionable nivell competitiu del torneig, el que es vol és que la gent estiga en harmonia.

Nou equips prebenjamins, dotze equips benjamins i dotze alevins prendran part al torneig i entre els participants hi ha clubs del potencial d'Elx CF, Atlético de Madrid, Vila-real, València CF o Llevant que es veuran les cares davant d'altres clubs punters de la nostra província, així com davant dels xiquets dels equips locals que porten tot l'any treballant per a obtindre un premi. És una ocasió immillorable per a gaudir d´un cap de setmana de bon futbol i una mostra de l´ambiciós projecte del Manises per a la temporada vinent.