15 de noviembre de 2016
15.11.2016
ESCOLA

La consolidació d´un gran projecte

El club de futbol de L´Alqueria de la Comtessa va presentar als seus huit equips d´aquesta temporada

15.11.2016 | 16:51
La junta directiva del CE Conde.

El Club Esportiu Conde ha presentat als seus huit equips de la temporada 2016/2017. L'actual projecte del club de futbol de l'Alqueria de la Comtessa arrancà de la mà de la presidenta, Teresa González, i la seua junta directiva i aquest curs és el de la consolidació.

El CE Conde té un equip querubí que, com ja és sabut, no és federat però si competeix en els campionats que s'organitzen en la comarca. Manolo Tur és l'entrenador, Fabian Escrivà el segon i José Ruiz el delegat. El prebenjamí, que ja és federat, està dirigit per Adriàn Ciges i Inma de la Pau és la seua delegada. El benjamí el prepara Joan Montaner i el delegat és Jordi Cardona.

El club també té dos alevins, el B a les ordres de Salva Pons amb Pau Gregori i Laura Cremades de delegada, i l'A, del que s'encarrega Manolo Tur amb Salva Morant de delegat.

En futbol 11 hi ha tres equips. L'infantil lentrena Carlos Vizdomine, Joan Roldán és el segon i Merce Fortea la delegada. Després el cadet, el cos tècnic del qual està integrat per Salva Sanz, Juan Carlos Rus i Jaume Ballester de delegat... i finalment l´amateur, que milita en segona regional.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine