Teatro Paraíso

Paul és fill únic i el rei de la seua casa. El naixement de la seua germana Irati provocarà que una por íntima a deixar de ser estimat s'apodere d'ell amenaçant l'estabilitat familiar.

ÚNIKO és un espectacle per a tots els públics a partir de 6 anys que pretén ser un reflex del que la gelosia pel naixement d'un germà poden provocar en un xiquet i en el seu entorn. Mesclant les tècniques del titella i del teatre més realista plantegem l'inquietant tema de la gelosia, mirant-los de front en tota la seua cruesa, encara que sense perdre mai el sentit de l'humor.

Per l'escenari farem desfilar a Paul, als seus pares, a la seua germana Irati, a la seua àvia, a la mestra de Paul i a Richi -el seu os de peluix i alter ego de la seua consciència-, amb la voluntat de fer un espectacle familiar en el seu sentit més ampli, perquè tant els xiquets com els adults trobaran situacions i personatges en els quals sentir-se reconeguts. Esperem que servisca per a passar una bona estona i, de pas, reflexionar tots junts sobre temes com la convivència, l'educació, l'autoestima, la tristesa o la inclinació.

Direcció i dramatúrgia

Iñaki Rikarte

Intèrprets

Maite Bayón

Tomás Fernández Alonso

Ainara Unanue