Estem en la recta final d´un campionat lliguer on el València CF, pel moment, i fent un balanç lleuger, ens ha donat més satisfaccions que decepcions, i mes enllà del resultat de Vallecas no ens queda altra que seguir mirant endavant i buscar l´objectiu més immediat que tenim; la tercera plaça, que ens donaria l´accés directe a la Champions del proper curs, però no hi ha manera que l´Atlético de Madrid punxe. Què hem de fer? Paciència. Cal reconèixer que enguany, la lliga no podrà ser, i mira si he fet campanya al respecte! Però també cal remarcar que el València CF ha estat ahí dalt, disputant-la fins a 6 jornades per acabar la temporada i això té molt de mèrit.

Com a aficionat al València CF espere amb expectació i recel els partits que li queden, perquè estic convençut que els disputarà tots com si foren finals. Veig un equip cada vegada més solvent, centrat i amb les idees clares. L´únic però que li fique a l´equip de Nuno és que encara no haja trobat la manera de jugar amb Paco Alcácer i Álvaro Negredo junts. Per a mi Paco és indiscutible, però Álvaro també. No entenc com l´entrenador ens priva de vore més minuts a un ´superclasse´ com és Negredo. Dilluns passat davant el Granada em va caure la baba amb l´assistència que li va donar a Fegouli i després el gol que va fer. Això solament ho poden fer poquets jugadors en el món i, al meu entendre, Negredo és un d´ells. És cert que ha tingut una temporada on les lesions i supose que algún que altre problema personal, no l´han deixat estar al 100%, però ara que han aparegut rumors que si Negredo se´n va del València CF, que si el club no el vol€ jo em mulle a favor d´ell. Alvaro Negredo ´forever´ i més quan en acabar el partit davant el Granada, feu les declaracions de -«quiero cumplir mi contrato i retirar-me aquí en València»-. Què voleu que vos diga? Que don Álvaro ha conquerit el meu cor. No em digueu que l´any que ve, no ens caldrà un jugador com ell per a disputar la Champions, sobretot quan juguem davant el Chelsea, Bayern de Münich o Juventus. Jo crec que amb Negredo tenim molt bones solucions en atac i damunt, és un plaer vore´l jugar.

Canviant de terç, m´agradaria no deixar escapar l´ocasió de parlar sobre ciclisme, altra de les meues passions. Resulta que tinc un fill que s´ha deixat el futbol per a córrer amb bicicleta, cosa prou estranya tenint en compte el tiró que té el futbol front a altres esports més minoritaris com és el ciclisme. Dic açò perquè les curses de les escoles de ciclisme de València ja han començat i vos recomane que si teniu ocasió, no vos les perdeu. És d´admirar la il·lusió i les ganes que fiquen tots i totes, començant per pares i mares, entrenadors, xiquets i xiquetes, àrbitres, sponsors, federació... per tal que continue viu un esport tan arrelat en la nostra terra. I pensant en tot un poc m´ha vingut al cap una idea que m´agradaria llançar a l´aire: A vore si entre Amadeo Salvo i Peter Lim es fan l´ànim i decideixen muntar un equip de ciclisme professional. En l´àmbit nacional tan sols queda el Movistar com a equip ProUCI -que pot disputar les tres grans voltes- i és de veres que el ciclisme necessita suport. Vos imagineu un València CF Pro-Bike team, o algo així? Imagineu els mallots del València? Això seria la ´canya´! També augmentaríem la presència de la marca València CF arreu del món. Crec que seria una cosa molt interessant a tindre en compte i no resultaria tan car. He parlat en alguns exprofessionals i la cosa estaria al voltant dels 10 milions d´euros. En fi, a guanyar a l´Eibar i Amunt!