29 de enero de 2016
29.01.2016
CIRCUIT PROFESSIONAL

El Circuit Professional visita quinze trinquets diferents

La fase regular no repetirà seu en cap partida i es jugarà quasi tot en cap de setmana

29.01.2016 | 15:14
Miguel serà protagonista de la partida que obri el Circuit Professional demà a Pedreguer.

La fase regular del XXV Circuit Professional d´escala i corda visitarà 15 trinquets en 15 partides. Les sis formacions participants en el campionat per equips més prestigiós de la modalitat s´enfrontaran tots contra tots en duels que es repartiran al llarg de tota la geografia valenciana. La primera trobada tindrà lloc demà al trinquet de Pedreguer, on l´equip local, format per Miguel, Pere i Héctor II jugarà contra el de Benidorm, compost per Pere Roc II, Dani i Tomàs II.

Els trinquets que visitarà el Circuit Professional en esta fase regular són, a més del de Pedreguer, els de Benissa, Guadassuar, Pelayo (València), Borriana, Bellreguard, Sueca, Dénia, Vila-real, Xàbia, Alcàsser, Vilamarxant, Benidorm, Murla i Massamagrell. El primer cap de setmana de competició serà intens, ja que diumenge continua l´acció a Benissa amb Soro III i Salva (València) contra Francés, Félix i Carlos (Vila-real).

Altra dada que destaca en la programació de la fase regular del Circuit Professional és el trasllat de pràcticament tota l´activitat al cap de setmana, fins i tot la partida programada per al trinquet Tio Pena de Massamagrell, que obri habitualment els dimarts però tancarà la lligueta el diumenge 6 de març. També canviarà el seu dia habitual de partida amb motiu del Circuit el trinquet de Borriana, que obrirà les seues portes el diumenge 7 de febrer. Aquesta mesura és una antiga petició d´alguns sectors del món professional, especialment, dels pilotaris i d´una part dels trinqueters, que ho han plantejat com una mesura per a atreure a més públic a les partides.

Amb el calendari configurat, tan sols resta que comencen les partides. En cadascuna d´elles hi haurà en joc tres punts, que seran per a l´equip guanyador sempre que el perdedor no arribe a 50 tantos. En eixe cas, hi haurà repartiment de punts: dos per al vencedor i un per al derrotat. Al finalitzar les 15 partides inicials, els quatre millors accediran a les semifinals, eliminatòries que es decidiran al millor de tres partides, igual que la gran final, programada per al mes d´abril. Les dates i seus d´aquestes cites encara no s´han donat a conèixer.

La setmana passada sí que es es varen desvetlar els equips que formaran la graella d´eixida del Circuit Professional. Seran els formats per Soro III i Salva (València), Puchol II i Jesús (Vinalesa), Pere Roc II, Dani i Tomàs (Benidorm), Francés, Félix i Carlos (Vila-real), amb l´escaleter alacantí com a debutant, Miguel, Pere i Héctor II (Pedreguer), i Santi de Silla, Javi i Monrabal (Alcàsser).

Enguany, el Circuit torna al format de lliga i s´ha reduït el nombre d´equips participants de huit a sis per les nombroses lesions de pilotaris de primera fila. Entre ells està un dels actuals campions, el mitger Santi de Finestrat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook