El Circuit Professional completarà hui la segona partida de la fase regular de lliga al trinquet de Benissa on l´equip de València de Soro III i Salva s´enfrontarà al representatiu de Vila-real amb Francés, Félix i Carlos.

Fins que no es complete l´estrena de totes les formacions no es podran calibrar les opcions de cadascuna però la parella ja ha sigut assenyalada per molts dels participants com un dels equips favorits per a la consecució del títol. I no cal dir que els que millor coneixen als jugadors i el seu moment de forma són els mateixos pilotaris.

La principal raó de la condició de favorits dels de València és, clar, la presència de Soro III. El número u de la nòmina professional sempre és sinònim de garantia però a més afronta el Circuit amb ganes, amb forces renovades i il·lusió.

Des que va renovar el títol de campió individual, el passat 1 de novembre, Soro III és un pilotari distint. O millor dit, ha tornat a ser el que era. El jugador ha recuperat la il·lusió que havia perdut uns mesos abans per motius personals i este canvi d´actitud comporta que el seu nivell siga altra vegada superlatiu.

A les virtuts de Soro III cal afegir l´aportació de Salva. El tres vegades campió del Circuit travessa per una segona joventut i en els últims mesos està sent un dels mitgers més destacats. A més, el també pilotari de Massamagrell s´entén de meravella amb el seu escaleter. Precisament, la compenetració entre els dos és un dels factors que més han destacat els pilotaris que formen la resta d´equips per a nomenar esta parella com a favorita.

En el trio el més destacable és el debut del jove Francés al Circuit Professional. Ningú dubta que el de Petrer té mans per a jugar entre els millors però ara falta comprovar si podrà amb la responsabilitat de jugar de seguit amb i contra els millors. La teoria diu que sí perquè des de desembre fins ara ha participat en un bon nombre de trofeus importants i ha donat la talla. Però no serà Francés l´encarregat de tirar del carro sinó Félix. El mitger ha sigut, fins no fa res, el més decisiu amb diferència en la seua posició.

Ara, Javi també pugna per este títol honorífic. Tot i això, el de Dénia continua sent un referent al mig i per les seues mans han de passar les opcions de victòria de l´equip de Vila-real.

Davant, Carlos assegura bon joc, defensa i quinzes. El de Genovés sempre rendeix.