Puchol II ha començat amb bon peu la defensa del títol de campió del Circuit Professional i amb Héctor i Conillet va sumar ahir els tres primers punts al trinquet de Guadassuar després de superar al conjunt d’Alcàsser de Santi, Javi i Monrabal pel tanteig de 60-25.

En els primers compassos de la partida els dos equips carregaven per igual i sumaven de manera alternativa. Va ser aleshores quan es van produir els intercanvis de major mèrit i el públic corresponia amb aplaudiments dirigits als dos costats de la corda.

Quan el marcador reflectia 30-20 a favor de Vinalesa, Santi, Javi i Monrabal disposaren de val-15 per a tornar a ficar-se a un parcial i continuar així amb la dinàmica de la partida d’anotar des del rest. Però els d’Alcàsser començaren a errar rematades clares i Puchol II, Héctor i Conillet aprofitaren per a fer-se amb el joc des del dau.

A partir d’eixe moment el domini dels de Vinalesa va ser evident. No és que passaren per damunt dels seus rivals però els va bastar amb assegurar el colp i tornar la pilota. I sense pressa però sense pausa, Puchol II i els seus se n’anaren fins a tancar la partida.

Puchol II va ser el líder del seu equip i el millor de la confrontació. Els contraris no pressionaren com s’esperava però sí va tindre unes quantes situacions compromeses que va resoldre a la perfecció. Davant, Héctor va aportar molta seguretat i sentit comú mentre que Conillet començà nerviós però acabà aportant.

En el trio derrotat el millor va ser Santi, que va complir en la seua parcel·la. Per la seua banda, Javi i Monrabal no rendiren en atac d’acord al seu nivell i l’equip ho pagà.

Miguel cau per lesió

El campionat continuarà el dissabte a Pelayo on l’equip de Puchol II s’enfrontarà al de Pere Roc II, Dani i Tomás II (17:30 hores).

El diumenge es disputaran dues partides. Al trinquet de Borriana el trio de Santi es mesurarà al de Francés, Félix i Carlos (11:30 hores).

A la vesprada, la competició visitarà Bellreguard on Soro III i Salva jugaran contra Víctor, Pere i Héctor II (16:30 hores).

Miguel és baixa en el trio perquè el dimarts es va lesionar mentre entrenava. El jugador pateix un microtrencament en la cama i estarà uns dotze dies parat. L’organització confia que s’incorpore a l’equip en la següent partida, programada per al dia 21 en el trinquet d’Alcàsser.