La partida del Circuit Professional disputada ahir al trinquet Pelayo fou molt menys emocionant del que s´esperava. La superioritat en tot moment de Pere Roc II, Dani i Tomàs va provocar un marcador cridaner, 60-25, inesperat pels aficionats que van ambientar les grades de la Catedral. Puchol II, Héctor i Conillet no van tindre la vesprada de cara, i foren avassallats per un trio de Benidorm que ja lidera la classificació i olora a semifinals.

La clau de la partida va estar en l´actuació perfecta de les tres línies de Benidorm. Pere Roc II va carregar el seu dau de potència, poc incomodat per Conillet, que no va saber amagar-li la pilota a l´escaleter esquerrà des de la ferida. Davant, Dani es va sentir còmode en tot moment. El de Benavites va demostrar que està en un gran moment de forma. I a la punta, Tomàs va quallar una actuació excel·lent, amb infinitat de quinzes anotats.

En canvi, l´equip de Puchol II es va mostrar molt inferior en prestacions en comparació amb la seua actuació del passat dimecres a Guadassuar. Pareixien altres. Aleshores van deixar en 25 a Santi de Silla i els seus. Ahir, ells foren les víctimes. Podran refer-se en la seua següent actuació, contra Francés, el dia 14 a Dénia. La pròxima partida de Pere Roc II serà el dia 21 a Xàbia.