El trinquet El Rovellet de Dénia rep hui (11:30 hores) la visita de la Lliga Professional de raspall - Trofeu Diputació de València, que anuncia el duel de Punxa i Brisca contra Ian, Moro i Tonet II. La fase regular encara es troba en un moment inicial i, de fet, es tracta de la segona actuació per als dos equips.

Ian i els seus van vèncer en l´estrena contra Moncho, Canari i Tonet II, mentre que Punxa i Brisca van caure derrotats davant Ricard, Sanchis i Miravalles, actuals líders. La parella, per tant, tractarà d´alçar el vol en un trinquet gran que, sobre el paper, no els beneficia. Dénia és un escenari poc habitual per als pilotaris de raspall, i ambdós bàndols hauran de fer un esforç extra per a adaptar-se al trinquet. Però si el trio troba el lloc, li ho pot posar difícil a la parella.

L´aspiració d´Ian, Moro i Miravalles en esta cita és guanyar i seguir l´estela del líder, el trio de Ricard, que ha guanyat les dues partides que ha disputat sumant, a més, tots els punts possibles, és a dir, sis. I després, Ian tractarà de donar el colp definitiu a la classificació dimecres a Guadassuar, on s´enfrontarà, precisament, a l´equip de Ricard, completat per Sanchis i Roberto, i que és actualment el rival a batre.