Després de setmanes buscant alternatives a la taula d´operacions, Raúl serà finalment intervingut este matí de la lesió al seu muscle dret. El mitger s´ha posat en les millors mans, en les del doctor Pablo Cañete, de la prestigiosa Clínica Gastaldi, acostumada a tractar amb esportistes d´elit.

Raúl pateix la que es conec com la lesió ´Salp´, però a més té l´afegit del bíceps danyat i el tendó pràcticament trencat. Però les garanties d´èxit i d´una recuperació total són pràcticament absolutes.

En l´esport de la pilota hi ha precedents recents com el de Puchol II i Santi de Finestrat. El de Vinalesa està clar que ha quedat d´allò més bé com demostra la seua supremacia al trinquet. El mitger acaba de regressar i es troba en la fase de rodatge però la seua progressió a millor és evident doncs cada dia apareix en cartells de major exigència.

Les primeres estimacions apunten que Raúl necessitarà al voltant de cinc mesos per a reaparèixer.

El de Godelleta és baixa des de novembre, primer per una malaltia en la mà. Després de recuperar-se es va anunciar dues voltes però s´ho va haver de deixar pel dolor al muscle. Va ser aleshores quan li diagnosticaren la segona lesió.