Punxa i Brisca es convertiren el passat dissabte en el quart equip semifinalista de la Lliga de Raspall Trofeu Diputació de València. També estaran en la fase final Ian, Moro i Miravalles, Moncho, Canari i Tonet II així com Ricard, Sanchis i Roberto.

Ara falta concretar els encreuaments de les dues eliminatòries, que s´establiran d´acord a la posició en la classificació. El primer s´enfrontarà al quart mentre que el segon jugarà contra el tercer. La incògnita no es resoldrà fins que es disputen les tres partides que queden per a tancar la ronda regular.

La pròxima parada de la Lliga tindrà lloc el divendres vinent a Genovés on Sergio i Coeter II jugaran contra Ian, Moro i Miravalles. Esta és l´única confrontació de les tres pendents que no té transcendència. La parella està descartada; i el trio, únic equip que encara no coneix la derrota, és segur que acabarà com a líder de la classificació.

La penúltima partida es completarà el dissabte en el trinquet de Bellreguard. Moltó i Sidahmed tindran en la contra a Ricard, Sanchis i Roberto.

El campió individual i el mitger de La Llosa de Ranes també s´han quedat sense opcions de continuar endavant. Per la seua banda, Ricard i els seus companys opten a acabar segons. Perdre podria suposar caure fins a la quarta posició i per tant jugar la semifinal contra Ian, Moro i Miravalles.

La ronda en curs conclourà el diumenge de matí a Xàbia on Punxa i Brisca s´enfrontaran a Moncho, Canari i Tonet II. Punxa és ara quart amb 6 punts i Moncho és segon amb 7, els mateixos que Ricard. L´objectiu clar, serà evitar passar a semifinals com a últim classificat per a evitar al millor equip de la competició, que per cert ja els ha guanyat en esta fase. Una vegada definits els encreuaments faltarà ubicar cada semifinal per sorteig, en els trinquets corresponents.

Circuit Professional

En la lliga de la modalitat d´escala i corda ja s´han disputat les primeres confrontacions de cada una de les semifinals. En la primera, Marc, Pere i Héctor II guanyaren a Pere Roc II, Dani i Tomás II el passat divendres en el trinquet de Vilamarxant pel resultat de 60-50.

La segona confrontació està programada per al diumenge vinent en el recinte del Tio Pena de Massamagrell. Miguel, que va cedir el seu lloc a Marc per malaltia, tornarà al seu equip en esta partida.

L´eliminatòria que enfronta a Soro III i Salva contra Francés, Félix i Carlos continuarà el dimecres dia 23 en el Nou trinquet de Guadassuar. En la primera partida, disputada el passat diumenge a Pelayo, la parella es va imposar pel mateix tanteig de 60-50.