02 de abril de 2016
02.04.2016
40 Años
40 Años
CIRCUIT PROFESSIONAL Escala i corda

Soro III i Miguel es juguen el primer punt

Pelayo obri una final del Circuit Professional d´escala i corda sense favorits entre les formacions de València i Pedreguer-Masymas

02.04.2016 | 14:07
Pere, l´únic debutant en esta final

El XXV Circuit Professional d´escala i corda arriba al seu moment culminant. Pelayo estrena hui (17.30 hores) la gran final, que enfrontarà durant les pròximes setmanes a Soro III i Salva (València) contra Miguel, Pere i Héctor II (Pedreguer-Masymas). De la Catedral, la final viatjarà el proper diumenge 10 d´abril a la Ciutat de la Pilota de Montcada i, en funció de com queden les dues partides, podria haver una tercera, de desempat, el dia 17, també a la localitat de l´Horta Nord. El que guanye dos enfrontaments, es farà amb el títol.

Es tanca una competició que bota els dos mesos de durada i ha arribat a les 21 partides. Ambdós equips s´han guanyat a pols el dret a aspirar al guardó més prestigiós de l´escala i corda per equips, primer, amb una lligueta que va premiar la regularitat i, després, amb unes semifinals ajustades en què parella i trio demostraren efectivitat, maduresa i resistència en els moments de màxima tensió.

El mèrit de treure el bitllet per a esta final és similar, encara que cal subratllar el fet que Soro III i Salva han format l´única parella de la competició, és a dir, porten més de dos mesos jugant sempre en inferioritat numèrica partides de la màxima exigència. Per això, i pel cartell que té Soro III a Pelayo, és possible que els diners isquen a la seua mà quan es cante el ´va de bo!´ a la Catedral.

Però les travesses, que són importants, no són més que pronòstics moguts per passions i intuicions. Qui decidirà seran els pilotaris, el seu estat d´ànim,la concentració i la inspiració en els moments clau. Veus autoritzades carreguen en Pere bona part de les opcions del seu equip. El de Pedreguer és l´únic debutant en una final. L´opinió generalitzada és que, si és capaç de treure la seua millor versió i mantindre-la durant la partida, el seu equip tindrà molt de terreny avançat. Si afloren els nervis, el trio quedaria molt mermat. Pere ha donat el salt després de molt de temps d´espera, i combina la potència, que sempre ha tingut, amb el criteri, que ha anat adquirint a poc a poc.

Encara queden entrades per a la final, que es posaran a la venda hores abans de la cita. Els preus es mantenen respecte a la passada temporada: 20 euros les d´escala, i 15 les del corredor i les galeries. S´espera l´ambient de les grans cites al renovat Pelayo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine