El trinquet de La Pobla de Vallbona va obrir ahir una nova etapa en què acollirà partides d´escala i corda tots els diumenges de vesprada, gràcies a l´acord al que han arribat Val Net i l´Ajuntament de la localitat. En la primera cita, Puchol II i Monrabal es van imposar contra Marc, Jesús i Carlos després d´una batalla vistosa, sempre igualada, en què la parella va saber rematar en els últims i decisius jocs. A la partida van assistir l´alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia, i la regidora d´Esports, Iris Marco.

L´acord amb La Pobla de Vallbona contempla, a més de la celebració de més de 40 partides al llarg de tot l´any, l´entrega d´entrades per als centres educatius i entitats i associacions locals, amb l´objectiu de promoure la pilota valenciana entre el veïnat de la localitat del Camp de Túria. La Pobla ha sigut una plaça històrica de l´escala i corda i un trinquet apreciat tant pels espectadors com pels pilotais. Les seues reduïdes dimensions donen lloc a partides en què s´imposa la capacitat tècnica dels jugadors.

Ara tornarà a tindre als millors pilotaris ja que, a més de les cites del dia a dia, serà parada d´algunes de les competicions més prestigioses, com la Copa Diputació.