El trinquet de Guadassuar tancarà uns dies per a realitzar obres de millora en les seues instal·lacions. En concret, es col·locarà una nova lona blanca en el sostre per millorar la visibilitat de la pilota, i es canviarà la tela metàl·lica, pels forats de la qual es colaven algunes pilotes. Amb este dues millores s´espera que s´incremente l´espectacle i la comoditat dels jugadors.

A causa d´estes obres, el Nou Trinquet no podrà acollir demà la seua habitual sessió doble, que es traslladarà al trinquet Eusebio de la veïna localitat de Sueca. Així, el recinte obrirà la vesprada amb raspall, a les 16:45 hores, i la partida que enfrontarà a dos finalistes de la Lliga de raspall: Ian i Pau contra Jeffry i Robert. A continuació hi haurà altra interessant partida, en este cas, d´escala i corda, en què Puchol II i Tomàs II s´enfrontaran a Pere Roc II i Félix. La setmana serà intensa a Sueca, ja que el recinte manté les partides del divendres.

Trofeu Universitat

La cita de demà a Sueca serà un bon test per veure arriben els pilotaris a les semifinals del Trofeu Universitat, el dissabte a Pelayo, on Pere Roc II, Félix i Conillet s´enfrontaran a Francés, Javi i Carlos, mentre que Puchol II i Jesús tindran en la contra a Marc, Dani i Tomàs II.