06 de abril de 2016
06.04.2016
LLIGA DE RASPALL

La Lliga de Raspall espera la gran final

Ricard atorga el favoritisme a Ian però vaticina igualtat en la lluita pel títol

06.04.2016 | 13:10

La Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València espera el començament de la final. Els pronòstics atorguen el favoritisme a Ian, Moro i Miravalles, que arriben invictes. En la contra, Ricard, està d´acord. Però el rest espera donar la sorpresa juntament amb Sanchis i Roberto. «Esta situació m´agrada perquè la responsabilitat és per a ells. Nosaltres ens agafem a la idea que en una final pot passat de tot. Arribem en el nostre millor moment i això ens dóna un plus de moral per a competir amb les màximes garanties», diu.

Ricard considera que la final es decidirà per detalls, com va passar en la partida que els dos equips protagonitzaren en la fase prèvia. «En els primers jocs hi haurà equilibri i la clau serà aguantar més i en tindre més impuls i contundència». El de Villanueva de Castellón també té clar que moltes de les seues opcions impliquen anul·lar al Moro. «Hem d´evitar que entre en joc perquè, tot i que no és el mateix de fa uns anys, continua sent capaç de decantar una partida», explica el jugador.

Per a preparar la primera partida, Ricard, Sanchis i Roberto han demanat a l´organització reduir les seues aparicions en el dia a dia. D´esta manera, el trio disposarà de més temps per a entrenar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook