06 de abril de 2016
06.04.2016
LLIGA DE LLARGUES

Parcent líder momentani de la lliga de Llargues

La formació de Parcent assolís el liderat de la primera categoria de la lliga de llargues - Trofeu Diputació d´Alacant, això sí, amb el permís de Sella que ha hagut d´ajornar la partida d´aquesta setmana passada

06.04.2016 | 13:09

Els de Parcent guanyaven a domicili a casa del cuer, Mutxamel pel resultat de 0 a 10, éstos tres punts fa que els visitants sumaren ja 17 punts dels 18 disputats, només han perdut un punt en les sis jornades ja disputades. Sella, es segon amb 15 punts, això sí, d´aconseguir els tres punts en la partida ajornada davant Benimagrell es tornaria a posar al capdavant de la taula classificatòria. El Campello guanyava a casa davant Murla per 10 a 5, i amb estos tres punts ja té 12 i de moment, és tercer, avança a Benimagrell, que té 10 punts, però també té pendent la partida davant Sella, depenent el que passe en esta partida és modificarà d´una manera o d´altra la part alta de la classificació. La Vila aconseguia una important victòria davant La Nucia per 10 a 2. Ara, La Vila, amb 9 punts és situa almenys momentàniament a només un punt de la quarta posició, i de pas, s´allunya de la zona peligrosa.

Classificació:
1r Parcent 17 punts
2on Sella 15 punts (una partida menys)
3r El Campello 12 punts
4rt Benimagrell 10 punts (una partida menys)
5é La Vila 9 punts
6é La Nucia 3 punts
7é Murla 2 punts
8é Mutxamel 1 punt

Pel que fa a la lliga de Palma, Murla és col.loca al capdavant de la taula, en este cas, igual que en llargues, cal dir, que Agost té una partida menys disputada, també clau per dirimir les posicions altes de la classificació. Els de Murla aconseguien la victòria a casa davant Calp, el cuer, però quasi els costa un punt, després d´acabar 10 a 6. Tibi A es posava tercer a la classificació després de guanyar a Benidorm 2 a 10 a domicili, a més, avançava a la mateixa formació local, en el que supossava un enfrontament directe, relegant als de Benidorm a la quart posició. Agost, que ajornava esta setmana la seua partida contra Sella, ambdues formacions amb jugadors seleccionats, es queda en segona posició, tot i que recuperaria el liderat en cas de puntuar en aquesta partida pendent. Laguar guanyava a casa, en este cas, cedint un punt davant Tibi B.

Classificació:
1r. Murla 13 punts
2on. Agost 12 punts (una partida menys disputada)
3r. Tibi A 11 punts (una partida menys disputada)
4rt. Benidorm 10 punts
5é. Sella 9 punts (una partida menys disputada)
6é. Laguar 6 punts (una partida menys disputada)
7é. Tibi B 4 punts
8é. Calp 1 punt

Pel que fa al Grup de Llargues de València, el líder, València, guanyava a casa per 10 a 4 davant Borbotó, mentre que Nàquera també guanyava, en este cas, per la mínima, davant Alfara del Patriarca. València és el primer amb 9 punts, pels 6 que en té Borbotó.

Xixona continua líder en la segona categoria de llargues, tot i que esta jornada descansava. En la segona posició empaten Benidorm i Tormos, tot i que el average afavoreix als de Benidorm. Els de la Marina Baixa perdien en el seu desplaçament a Campello per 10 a 9, mentre que els de Tormos també queien a casa per 7 a 10 davant Crevillent. Llíber i Fondó de les Neus protagonitzaven el duel per la part baixa amb victòria clara per a Llíber per 10 a 3.

Crevillent allarga una semana més, de moment, el seu liderat en la tercera categoria de llargues, després de guanyar a casa per 10 a 6 a Agost, el cuer. Parcent, que és segon, s´imposava esta jornada a domicili per 7 a 10 en Xaló, amb repartiment de punts.

Sella A i Benimagrell lideren el grup A de la segona categoria de palma, empatats a 16 punts, mentre que Tibi B, amb 15 punts, fa el propi en el grup B.

En la tercera de Palma, Poble Nou és l´equip que domina de moment la categoria, mentre que en juvenils, Benidorm i Murla són els líders dels diferents grups de competició.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine