Soro III i Salva entrenaren ahir en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada per a preparar la segona partida de la final del Circuit Professional, programada per al matí del pròxim diumenge.

La sessió va ser suau, amb els jugadors pilotejant un contra l’altre, perquè la intenció era adaptar-se al tacte i a la visió de la pilota blanca. Segons Soro III, la prova va ser productiva però repetiran dijous o divendres perquè «el trinquet de Moncada és difícil i requereix adaptació».

El passat dissabte, Soro III i Salva van ser clarament superats per Miguel, Pere i Héctor II en el trinquet Pelayo. Ara que han passat uns dies, en gelat, el campió individual assegura que ha recuperat la il·lusió i té ganes d’igualar la final. «A més de preparar la partida volíem recuperar les bones sensacions i estem molt millor d’ànims. El diumenge tenim una segona oportunitat i volem aprofitar-la», explica Soro III.

Aprofitar significa guanyar. I per a superar al trio rival, el de Massamagrell té clar que han de variar la manera de jugar. «Hem analitzat la partida, sabem dels nostres errors i canviarem la manera de jugar. Nosaltres no sabérem reaccionar i ens acomodarem a jugar a la defensiva. En Moncada arriscarem, buscarem coses distintes a passar la pilota; hem de tindre la iniciativa», diu. Soro III reconeix la gran actuació dels rivals en Pelayo. «Ens passarem per damunt perquè feren una partida de matrícula». Però també està convençut que ell i Salva afavoriren el bon fer del trio. D’ací la voluntat del canvi. «Restarem curt i alçarem molt la pilota. I en les dues situacions, Miguel i Pere ens dominen. El diumenge haurem de baixar un poc la pilota o inclús allargar-la, però no quedar-nos a meitat camí», afegeix.

Miguel, Pere i Héctor II entrenaran aquest dimecres

L’equip de Pedreguer-masymas de Miguel, Pere i Héctor II té previst entrenar hui en el trinquet de la Ciutat de la Pilota.

El trio és, en teoria, qui necessita més adaptació a les singularitats del trinquet blau doncs solament Miguel ha jugat finals en ell, la del Campionat Individual de 2010 i la del Circuit Professional de la temporada 2010/11. En les dues competicions es va proclamar campió.

Com que la distància és un problema per als alacantins Miguel i Pere (el rest viu a Petrer i el mitger a Benissa), la intenció és que la de hui siga l’única sessió preparatòria a Moncada. Però si no s’acaben d’acoblar tornarien el divendres.