08 de abril de 2016
08.04.2016
DESTACADOS
TROFEU UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Pelayo, la ´Catedral´ i escenari per a la cultura

Demà es disputarà al trinquet el Trofeu Universitat i el pròxim dijous es presentarà un llibre

08.04.2016 | 12:28

El trinquet Pelayo de València és esta setmana notícia per acollir l´onzena edició del Trofeu Universitat de València, un dels tornejos curts de major prestigi.

El trofeu començarà demà dissabte amb la disputa de les dues semifinals. En la primera, programada a les 16:30 hores, Pere Roc II, Félix i Conillet jugaran contra Francés, Javi i Carlos.

Tot seguit es completarà l´altra eliminatòria del Trofeu Universitat de València en la qual s´anuncia a Puchol II i Jesús contra Marc, Dani i Tomás II. La final es jugarà el dissabte 16 d´abril. Una vegada més s´ha requerit la presència dels pilotaris en millor forma del moment.
Evidentment no estarà ningú dels finalistes del Circuit però sí sis semifinalistes o imprescindibles dels millors cartells com per eixemple Puchol II.

Presentació
La setmana pròxima la ´Catedral´ també serà notícia per albergar la presentació del llibre ´DE CATEGORIA (Internacional)´, escrit pel periodista Vicent Marco i editat per Sargantana. L´acte tindrà lloc el dijous a les 19:30 hores.

Habitual en la informació de pilota en l´extinta Ràdio Nou, Marco construeix «un discurs en to distés amb el qual coneixerem millor les particularitats dels valencians». La pilota, clar, també apareix.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine