Este cap de setmana es reprendrà la marxa en la 1ª divisió del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València, després de tres setmanes de pausa per les diferents festivitats i compromisos dels jugadors de la máxima categoria.

Per a aquesta jornada que començava ahir de vesprada s´anuncien estes partides: Ahir divendres, a partir de les 20.30, i a la Pobla de Vallbona, l´equip local rebia a la formació de Xest, en partida on es jugaven el liderat (a l'hora que es tancava la redacció encara no es coneixia el resultat). Les altres dues partides de la jornada és programen per a la jornada de demà diumenge, pel matí, a partir de les 11.30 hores, al frontó d´Almussafes, els locals rebran Quart de Poblet, i a partir de les 17 hores, a Moixent és desplaçarà l´equip d'Almenara. Museros serà l´equip que descanse en esta jornada. Després de les tres jornades disputades, en aquesta categoria, la classificació està comandada per l´equip de Xest (Adrián i Alejandro) és el líder amb 9 punts, no ha cedit cap punt en els tres envits disputats. El que segueix de prop amb sis punts, és el Racó-Pobla Vallbona (Pasqual i Moro), que també tenen ple de victòries, però en aquest cas només han disputat dues partides. Quart de Poblet (Adrián i Arcusa II) és el tercer classificat, en aquest cas, amb tres partides disputades i cinc punts, pels quatre que atresoren els de Museros (Enrique i Lemay), també amb tres partides jugades. Almenara és cinquè amb 3 punts, i tanquen la classificació els equips de Moixent i Almussafes que encara no han aconseguit puntuar.

En la segona categoria, el líder, el Quart de Poblet B, tindrà jornada de descans, mentre que el seu immediat perseguidor, l´equip de Benicarló rebrà a casa la formació d´Almussafes C, que encara no ha pogut puntuar. Quart de Poblet C i Llíria, lluitaran per allunyar-se de la part baixa de la classificació, en aquestos moments empaten a tres punts. En Casinos, la formació local i Almussafes B es jugaran la tercera i quarta posició, que ocupen ara respectivament. En la categoria de bronze es programen estes partides: Grup A: Paterna contra Tamborí A i Godella B contra Alcublas B. Grup B: Alcublas A contra Xúquer i Tamborí B contra Godella A. Grup C: Moixent B contra Moixent D i Moixent C contra Moixent E.