L'equip de Pedreguer-masymas de Miguel, Pere i Héctor II s'ha proclamat campió del Circuit Professional en superar en la segona partida de la final als representants de la ciutat de València, Soro III i Salva.

La confrontació s'ha completat en el matí d'este diumenge en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada i s'ha decidit pel resultat de 60-40. Com ja va succeir en el primer enfrontament de Pelayo, el trio ha signat una gran actuació i ha sigut just vencedor.

La parella ha millorat les seues prestacions respecte a la primera partida però de nou s'ha hagut de rendir a l'eficàcia dels contraris.

Com que esta ha sigut l'edició número vint-i-cinc del Circuit, abans de la partida s'ha ret un homenatge als nous pilotaris que acumulen més títols en la competició, Sarasol II, Mezquita, Tato, Genovés II, Pigat II, Tino, Salva, Sarasol I i Álvaro.

El lliurament de trofeus ha estat presidit per Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana. També han participat en l'acte el president de Les Corts, Enric Morera, el director general de l'Esport, Josep Miquel Moya, l'alcadesa de Moncada, Amparo Orts i el president d'honor de la Federació de Pilota Valenciana i mecenes de la pilota, José Luis López.