La presentació de la final de la Lliga de Raspall va tindre lloc en un edifici emblemàtic com el Palau de la Batlia. La Universitat de València també complirà hui amb la tradició de presentar la final del seu trofeu en un escenari no menys especial, l´Edifici La Nau, amb més de cinc segles d´història (12.00 hores). Una bona mostra de la importància que la Universitat de València atorga al trofeu és que l´acte estarà presidit pel vicerector de la institució, Antonio Ariño, i pel gerent, Joan Oltra. Els dos estaran acompanyants per uns quants dels aspirants al títol.

La final es jugarà el dissabte en el trinquet Pelayo. Per tant, serà un dia en el qual els incondicionals de la vaqueta hauran de decidir-se pel joc per dalt corda en la ´Catedral´ o per ser testimonis en primera persona del començament de la final de la Lliga de Raspall. És una qüestió de gustos.

Amb onze anys de vida, el Trofeu Universitat de València és una de les cites de major prestigi en els trofeus de curta durada. Que siguen menys partides implica que els equips tinguen més qualitat. Enguany, els finalistes són Francés, Javi i Carlos així com Marc, Dani i Nacho. La imatge de Lluís Vives els rebrà hui, com fa amb tots els visitants de La Nau des de 1880.