En el trinquet Pelayo es van congregar ahir sis catedràtics de la pilota per a tancar l’edició número onze del prestigiós Trofeu Universitat de València. Marc, Dani i Nacho es van proclamar campions en derrotar a Francés, Javi i Carlos pel resultat de 60-55.

La partida va resultar tan vistosa com intensa i el públic es va cansar d’aplaudir als dos bàndols tant per l’esforç realitzat com pels continus regals que eren les pilotades de meravellosa factura.

En el primer terç de la confrontació el domini en el marcador va ser clar del trio que vestia amb faixa blava.

En este tram, Marc va estar perfecte. El de Monserrat feia mal cada vegada que soltava el braç per la força del colpeig i la intenció amb la qual dirigia la vaqueta.

Davant, Dani manava i li amagava la pilota a Javi mentre que Nacho apareixia contínuament per a parar les escomeses rivals i per a anotar.

El nivell de l’equip roig era semblant però no arribava a ser el mateix dels contraris. I la pilota, capritxosa, sempre ‘pintava’ a favor de Marc i els seus. Amb açò, el marcador va vançar fins al 20-45 per a Marc, Dani i Nacho.

Després va vindre la remuntada. Francés li va arrabassar el protagonisme a Marc i, gràcies a la seua aportació, Javi va poder bombardejar amb més comoditat. Carlos també es va sumar al canvi de papers i a poc a poc els rojos retallaren diferències fins a igualar i inclús posar-se per davant amb 50-45.

En els últims jocs es va mantenir la intensitat i el bon joc però ara jo no hi havia diferències. Els dos equips restaven i carregaven igual de bé i els quinzes es decidien per detalls. Va haver igualada a 50, també a 55 i la conclusió arribà al dau.