La quarta edició del Trofeu Primavera de Guadassuar va completar ahir la disputa de les dues semifinals, partides que van estar clarament dominades pels equips vencedors.

En la primera eliminatòria, Marc, Pere i Héctor II van passar per damunt de Miguel, Jesús i Carlos, que es quedaren en 20. El trio guanyador va jugar segons s´esperava. Pere va ser el líder i va tornar a demostrar que ara mateixa no té res a envejar a Javi i Félix, els considerats millors en eixa parcel·la. També va ser molt destacada l´actuació de Marc, que continua responent a les oportunitats de jugar amb les figures. En la punta, Héctor II va aportar quan va ser necessari. En la contra, Miguel no va tindre una vesprada afortunada i el seu equip va acusar la falta d´encert del campió del Circuit. En la segona partida, Soro III i Javi superaren a Puchol II i Félix per 60-40.

Els vencedors també compliren amb el guió: Soro III restava i colpejava amb la mateixa solvència mentre que Javi va fer una exhibició en atac.

Puchol II i Félix compliren i ficaren ganes però dispararen sense criteri, facilitant així la rèplica dels rivals. La final es jugarà el dimecres vinent en el mateix trinquet de Guadassuar. La sessió començarà amb una partida de raspall de primer nivell que enfrontarà a Moltó i Roberto contra Ian i Brisca.