Mereixen tornar i tornaran. Mar de Bicorp, Amparo de Borbotó, Joana de Tavernes Blanques, les germanes Noelia i Ana de Beniparrell i Sara de Godelleta, disputaren ahir la tan esperada partida femenina de Pelayo. La confrontació passarà a la història per ser la primera que el trinquet de la capital inclou en la seua programació setmanal en cent quaranta-huit anys de vida.

A més de protagonistes puntuals, les sis pilotaris van ser les representants del col·lectiu de dones de la pilota, cada vegada més nombrós en la pràctica i l’afluència. I resultaren unes ambaixadores magnífiques en tots els aspectes.

Els gestors de Pelayo anunciaren que el tractament seria idèntic al dels professionals i compliren. Primer hi hagué presentació, com correspon quan es juguen partides d’especial rellevància, i després de les contínues ovacions del públic començaren a cantar els marxadors, com en qualsevol altre dia. Perquè eixa és la idea: donar normalitat a la presència de les dones sobre les lloses del centenari trinquet.

Pel que fa a la partida, Mar, Amparo i Joana s’imposaren per 25-15. Noelia, Sara i Ana començaren nervioses i cediren els tres primers jocs. Però quan es tranquil·litzaren es va veure pilota de qualitat.

Dénia acull la segona jornada del Diputació d’Alacant

El Trofeu President de la Diputació d’Alacant es trasllada hui fins al trinquet de Dénia per a la disputa de la segona jornada que enfrontarà a Soro III i Félix contra Miguel, Pere i Héctor II.

El triangular va començar el divendres a Benissa on Soro III i Félix caigueren contra Puchol II, Dani i Tomás II per 60-45. Els dos equips completaren una gran actuació.

La derrota deixaria a Soro III i Félix sense opcions d’arribar a la final. La tercera jornada es jugarà el diumenge 1 de maig a Xàbia.