24 de abril de 2016
24.04.2016
PARTIDA FEMENINA

Pelayo fa història i les xiques responen

Bona actuació de les pilotaris de la partida femenina davant un públic bolcat

24.04.2016 | 14:05

Mereixen tornar i tornaran. Mar de Bicorp, Amparo de Borbotó, Joana de Tavernes Blanques, les germanes Noelia i Ana de Beniparrell i Sara de Godelleta, disputaren ahir la tan esperada partida femenina de Pelayo. La confrontació passarà a la història per ser la primera que el trinquet de la capital inclou en la seua programació setmanal en cent quaranta-huit anys de vida.

A més de protagonistes puntuals, les sis pilotaris van ser les representants del col·lectiu de dones de la pilota, cada vegada més nombrós en la pràctica i l´afluència. I resultaren unes ambaixadores magnífiques en tots els aspectes.

Els gestors de Pelayo anunciaren que el tractament seria idèntic al dels professionals i compliren. Primer hi hagué presentació, com correspon quan es juguen partides d´especial rellevància, i després de les contínues ovacions del públic començaren a cantar els marxadors, com en qualsevol altre dia. Perquè eixa és la idea: donar normalitat a la presència de les dones sobre les lloses del centenari trinquet.

Pel que fa a la partida, Mar, Amparo i Joana s´imposaren per 25-15. Noelia, Sara i Ana començaren nervioses i cediren els tres primers jocs. Però quan es tranquil·litzaren es va veure pilota de qualitat.


Dénia acull la segona jornada del Diputació d´Alacant
El Trofeu President de la Diputació d´Alacant es trasllada hui fins al trinquet de Dénia per a la disputa de la segona jornada que enfrontarà a Soro III i Félix contra Miguel, Pere i Héctor II.

El triangular va començar el divendres a Benissa on Soro III i Félix caigueren contra Puchol II, Dani i Tomás II per 60-45. Els dos equips completaren una gran actuació.

La derrota deixaria a Soro III i Félix sense opcions d´arribar a la final. La tercera jornada es jugarà el diumenge 1 de maig a Xàbia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine