25 de abril de 2016
25.04.2016
TORNEJOS

Victòria clara de Soro III i Félix a Dénia

La parella supera a Miguel en el Trofeu Diputació d´Alacant

25.04.2016 | 13:38

Soro III i Félix es van desfer de Miguel, Pere i Héctor II en la segona partida de la fase prèvia del Trofeu President de la Diputació d´Alacant, celebrada ahir al trinquet de Dénia i resolta per un clar 60-30. En la segona meitat de la trobada, Soro III i Félix van avassallar els seus rivals, víctimes, tal volta, de la descompressió després d´haver-se proclamat campions del Circuit Professional dues setmanes enrere. Tant Quico com el mitger local es van trobar còmodes sobre les lloses del trinquet El Rovellet en tot moment, i van tombar la resistència del trio en un tram final brillant.

Ara, el torneig queda a l´espera del resultat que es done el proper diumenge al trinquet de Xàbia, on s´han d´enfrontar Puchol II i Dani al trio de Miguel en la cita que tanca la fase prèvia. El tàndem entre el de Vinalesa i el de Benavites va superar 60-45 a Soro III i Félix el divendres a Benissa. Per tant, el cartell de la final, programada per al 6 de maig, també a Benissa, dependrà del que passe el diumenge a Xàbia entre Puchol II i Miguel. Si el de Petrer cau, quedarà clarificada la gran final. Però si guanya, s´hauran de sumar els jocs a favor i en contra de cada equip per determinar qui lluitarà fins al final pel títol.

Xàbia és un trinquet noble i, tot i que no és dels més tocats, és conegut per tots els jugadors. S´espera una millora en el rendiment del trio de Miguel, encara que Puchol II i Dani es van mostrar molt sòlids en la cita del passat divendres a Benissa, una trobada molt encaixada que s´emportaren després d´un recital.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine