La Federació de Pilota Valenciana ha fet públiques les dates i els trinquets on es disputaran les fases finals de la Lliga Dos i la Lliga Promeses d’escala i corda, ambdues competicions patrocinades per Caixa Popular.

Començant pels joves que estan a un pas del món professional, les semifinals de la Lliga Dos es jugaran en els trinquets de La Pobla de Vallbona i Borriana els dies 15 i 16 respectivament. La final tindrà lloc en Pelayo en Sueca el divendres 20.

Quan falten quatre partides per a tancar la fase regular, tres de les places de les semifinals ja estan adjudicades. De la Vega, Herrera i Néstor són de moment líders en solitari amb ple de victòries. Giner, Sacha i Manel ocupen la segona posició mentre Pablo de Borriol i Bueno són tercers.

Els equips que opten al lloc que queda lliure són Ferrer, Jordi i Martí així com Marc i Pepet.

En la Lliga Promeses, les semifinals es completaran en Pelayo i Massamagrell els dies 12 i 17. El trinquet Pelayo també acollirà la final el dissabte 21.

En este campionat també hi ha tres equips que ja tenen la presència assegurada en la següent fase.

Martí II, Julián i Manel no solament jugaran les semifinals sinó que a més passaran com a líders de la classificació perquè a hores d’ara continuen invictes.

La segona posició José Salvador, Javi Font i Sergio mentre que en tercer lloc apareixen Kevin, Pablo de Segorbe i Pablo de Borbotó.

Els altres tres equips participants mantenen opcions d’accedir a les semifinals i per resoldre la incògnita s’haurà d’esperar al fet que concloguen les tres últimes partides de la ronda en curs.