Marc i Pepet mantenen opcions d’ocupar la plaça que queda lliure en les semifinals de la Lliga Dos Caixa Popular gràcies a la victòria d’ahir contra els líders De la Vega, Herrera i Néstor, que cediren per 60-50 en el trinquet de Vila-real.

Tot i el meritori triomf contra l’únic equip que encara no coneixia la derrota, Marc i Pepet no tenen la classificació en les seues mans. L’altre conjunt que opta a ser el quart semifinalista, el de Ferrer, Jordi i Martí, aconseguirà la passada si guanya la partida que té pendent, que serà la que tancarà la ronda en curs diumenge vinent en La Pobla de Vallbona.

Promeses

La Lliga Promeses Caixa Popular completarà hui en el trinquet Pelayo la penúltima partida de la fase regular. Martí II, Julián i Manel, que són líders i invictes, jugaran contra David, Néstor i Adrià. La ronda en curs acabarà demà en Sueca on Kevin, Pablo i Pablo S. s’enfrontaran a Sergi, Rafa i Àlex.

Les dues partides seran decisives per a determinar la plaça vacant en semifinals. El trio de Sergi continuarà endavant en la competició en cas de guanyar. Per la seua banda, David i els seus companys han de véncer esta vesprada i que es done la derrota de Sergi.

El tercer equip que opta a jugar les semifinals és el que formen Salva, Álvaro i Pablo P, que ja han disputat totes les partides d’esta fase. La plaça vacant seria d’ells si els equips de Sergi i David cauen en les partides de Pelayo i Sueca.