01 de agosto de 2016
01.08.2016

Massamagrell anuncia partides amb galeries lliures al llarg del mes d´agost

El trinquet de la família Soro anuncia esta mesura amb la partida demà ja, on s´anuncien Miguel i Jesús contra Francés i Félix

01.08.2016 | 12:34

Trencant la norma general dels últims mesos, el trinquet de Massamagrell ha decidit fer totes les partides d´este mes d´agost amb les galeries lliures, es a dir, els pilotaris podran llançar la pilota dalt de les graderies i serà quinze de qui la tire si la pilota no torna. La mesura comença ja demà amb la partida que enfrontarà a Miguel i Jesús contra Francés i Félix.

Sens dubte és un debat que hi ha entre aficionats i pilotaris. Són molts els ´romàntics´ que troben a faltar eixa manera de rematar el quinze. Ara la família Soro ha decidit tornar als orígens, perquè així s´ha jugat tota la vida i tan sols en campionats i trofeus com el circuit professional es jugava amb galeries prohibides.
La norma de prohibir les galeries en totes les partides i trinquets és molt recent i, sobretot, es va instaurar per dues raons, primer per a afavorir l´espectacle i segon per a protegir als espectadors de possibles pilotades.

La raó de tornar a fer partides amb galeries lliures és sobretot per la forta calor de l´estiu. A més en esta època els pilotaris han de multiplicar-se. Al costat de les partides del dia a dia als trinquets també han de jugar nombroses partides de festes per tot arreu de localitats de la Comunitat. Esta mesura ajudarà als pilotaris a no carregar-se tant, al mateix temps que donarà l´oportunitat als aficionats ´romàntics´ de tornar a vore eixes pilotades que des de l´altra part del trinquet arriben fins a la galeria contraria per a rematar el quinze.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine