El trinquet de Vila-real es prepara per a viure una jornada històrica este divendres de vesprada. Es juga la gran final del trofeu patrocinat pel Villareal CF.

Una final de ´Champions´, com la competició que jugarà el club de futbol la pròxima temporada. Una final ´grogueta´, com la samarreta que al llarg de les dues semifinals han lluït els pilotaris com a agraïment al club. També vestiran de groc en la final.

Pel títol lluitaran dos trios capitanejats per dos pilotaris que vénen de la província d´Alacant, Pere Roc II de Benidorm i Francés de Petrer.

El primer estarà acompanyat per un Dani que es coneix a la perfecció este escenari i altre jove de garanties com és Carlos.

Per la seua banda, Francés estarà acompanyat per la ´bomba´, Javi de Massalfassar, i a la punta per Monrabal, altre dels pilotaris que està en bona ratxa de joc i resultats. El premi econòmic també és significatiu, 1.000 euros.

La gran final s´anuncia després de la final de juvenils, perquè la vesprada al trinquet de Vila-real serà redona. Coma prèvia altra atractiva partida entre jóvens que venen despuntant. De la Vega i Álvaro de Massalfassar contra J. Salvador i Pepet. Molta qualitat també en les mans d´ells.