Si la passada setmana va ser el trinquet de Massamagrell el primer a anunciar que al llarg del mes d´agost les partides es tornarien a jugar amb galeries lliures, ara també ho han anunciat els trinquets de Borriana i Pedreguer.

A Borriana, passat dilluns, ja van jugar així i a Pedreguer anuncien la partida del dissabte amb este sistema tradicional. A més, a Pedreguer estan organitzant un bon festival en la vesprada de dissabte. Abans de la partida d´escala i corda hi haurà partida de raspall femení.

A les 17:00 hores, la parella de Fanni de Beniarbeig i Aida de Moixent contra el trio de Noemi de Laguar, Ainhoa de Beniarbeig i Joana de Laguar. A continuació jugaran Puchol II i Salva davant Giner, Santi i Carlos.

On també esperen la jornada de dissabte amb ansietat és al trinquet de Llíria. Segona partida de Fira i confien que la presència de Soro III incremente l´espectacle viscut dissabte passat i anime molt més les graderies. Soro III estarà acompanyat per Héctor i tindran a l´altre costat de la corda al trio de Marc, Nacho i Monrabal. En la jornada dominical també espera una partida al raspall ben singular i sempre atractiva i curiosa per als ficionats. Els jugadors d´escala i corda Pere Roc II, Félix i Pere i Carlos es possaran els didals i els pantalons curts.

Això sí, estaran ben acompanyats i capitanejats. Com a restos tindran al considerat com el millor jugador de raspall de tots els temps, Waldo, i a l´actual campió individual, Moltó.

Els organitzadors afirmen, literalment, que «van a tirar la casa per la finestra» amb moltes sorpreses a tots aquells que acudisquen al trinquet nou d´Oliva.