06 de agosto de 2016
06.08.2016

Javi desnivella la final del trofeu Villareal CF a favor del trio de Francés

Gran ambient al trinquet de Vila-real en una final on la potència del mitger de Massalfassar va marcar les diferències

06.08.2016 | 21:57
Presentació de la final del primer trofeu Villareal CF.

Francés, Javi i Monrabal van guanyar la final del trofeu Villareal CF pel resultat de 60 a 35. El mitger de Massalfassar va marcar les diferències, si bé, Pere Roc II, Dani i Tomás van lluitar fins a l'últim i el marcador també podria haver sigut un poc més ajustat. També va agradar molt l'actuació del jove resto de Petrer, Francés.

El públic, que va omplir el trinquet de Vila-real, va agrair l'esforç dels sis protagonistes. A la final també van estar presents representants del Villareal CF, així com de ValNet i el president de la Federació de pilota, José Daniel Sanjuan. L'any que bé més i diuen que encara millor.

Pedreguer, Llíria i Bellreguard
La vesprada d'este dissabte es completa amb tres atractives cites a Pedreguer, Llíria i Bellreguard. Al recinte de la Marina Alta obrin la vesprada les xiques a la modalitat de raspall. Fanni i Aida contra Noemi, Ainhoa i Joana. A continuació, els aficionats podran gaudir amb Puchol II. El de Vinalesa al costat de Salva contra Giner, Santi i Carlos. Al trinquet de Llíria es juga la segona partida de la Fira. El campió individual, Soro III, i Héctor contra Marc, Nacho i Monrabal.

Mentrestant, a Bellreguard, la vesprada de dissabte, amb el 20% com ja és norma, s'enfronten Ian i Moro contra Jeffry i Coeter II. Atractiu encontre entre dos dels joves restos que venen despuntant fort i dos veterans mitgers que continuen donant lliçons de pilota a cada vesprada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook