06 de agosto de 2016
06.08.2016
40 Años
40 Años

Tribut dels mitgers al seu mestre

Félix, Tomás, Jesús i Javi s´anuncien hui en Godelleta dins de l´homenatge que rebrà Grau

06.08.2016 | 22:02
Grau, junt a Félix, en una partida abans de la seua retirada.

Grau, considerat el millor, o u dels millors mitgers de tots els temps, rebrà esta vesprada un ben merescut homenatge al carrer de Godelleta. Allí va deixar bons amics i bons records. Entre el seu ampli palmarés també va guanyar el trofeu local, el tradicional Moscatel.

La vesprada serà redona. Començarà amb la nostàlgia de tornar a veure en acció a altres grans pilotaris de la seua època. Cervera i Sarasol II, altre gran entre els més grans com a mitger, jugaran davant Pedro, qui encara continua en actiu, i Voro. La partida, anomenada ´amics de Grau´, començarà a les 17.30 hores.

Al finalitzar esta primera partida vindrà el moment més esperat de la vesprada, l´homenatge a Grau. Hi ha preparades moltes sorpreses i de ben segur es viuran moments de gran alegria.

A continuació, quatre dels millors mitgers del panorama actual de l´escala i corda rendiran el seu particular tribut a qui ha sigut el seu ran mestre dins dels trinquets. Ho fan com millor saben, jugant una partida amb sabor a desafiament, dos mitgers contra dos mitgers. Encarregats de fer el bot estaran Félix i Jesús. El primer estarà acompanyat per Tomás i el de Silla per Javi de Massalfassar.

Puchol, al trofeu Moscatel
A Godelleta ja han tancat els cartells de la 49 edició del trofeu Moscatel. Enguany amb un campionat entre clubs, una partida de raspall femení i una partida de professionals. El campionat de clubs serà els dies 14, 15 i 17. Totes les partides tindran com a prèvia una gran exhibició dels alumnes de l´escola de pilota local.
Dijous 18 serà la culminació de la festa, amb la partida de raspall femení, on s´anuncia la jugadora local, Sara, al costat de Noelia i Yohanna contra Ana, Andrea i Carol. Tot seguit s´anunciaran dos trios formats per professionals de l´escala i corda. Marc, Pere i Tomàs II contra Puchol II, Pepet i Monrabal. Tonen a creuar-se dins d´un carrer de galotxa Marc i Puchol. En Alfarp va guanyar el de Montserrat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine