I Grau tornà a vestir-se de blanc i amb faixa roja. Va ser un bonic detall. Com en les grans finals, com en les vesprades inoblidables que el mític Grau va oferir en tants trinquets, carrers i frontons. Grau es va tornar a vestir de pilotari per a rebre el senzill però emotiu homenatge del club de GodelletaGodelleta. L´ajuntament, el mateix club, aficionats, periodistes, companys... Tots van voler estar al costat d´un jugador que ha fet càtedra dins i fora dels terrenys de joc. A d´ell se li veia emocionat, però al carrer de Godelleta també hi havien aficionats literalment plorant.

Després del lliurament de regals Grau va dirigir-se als presents: «Estic realment agraït i emocionat. Sempre he tingut especial estima a este carrer. Quan venia a jugar ací venia súper preparat. És un carrer molt exigent. Gràcies per este homenatge i gràcies per tots estos anys on sempre han contat en mi per a jugar el millor trofeu de l´estiu».

L´homenatge va vindre després de la partida anomenada ´amics de Grau´, però, com bé va dir un aficionat, si fora per amics d´ell «al carrer jugarien tres persones». Però com tots no cabien van ser quatre, Cervera, Sarasol II, Pedro i Peluco, acompanyats per dos jugadors del club local. Van deixar detalls i mostres de la seua qualitat. Després va vindre el corredor d´honor, amb els companys de Grau i els xiquets de l´escola. Grau va eixir del vestidor entre una gran ovació. La vesprada la va tancar la partida entre els mitgers de l´actualitat, Javi, Félix, Héctor i Jesús.

Soro III guanya a Llíria

La segona partida de la fira de Llíria va complir amb les expectatives creades. S´anunciava el número u i campió individual i això és garantia d´espectacle. Soro III i Víctor Bueno van guanyar per 60 a 45 al trio de Marc, Nacho i Monrabal. Pròxim dissabte tercera partida de Fira amb Pere Roc II i Pere conra Santi de Silla i Javi. Soro III s´anuncia dimarts en les festes d´Albalat dels Tarongers. Serà en la modalitat de galotxa, al carrer major.

Puchol guanya a Pedreguer

Bona vesprada també al trinquet de Pedreguer. Victòria fonal de Puchol II i Salva davant Giner, Santi i Carlos per 60 a 40. La partida prèvia de raspall femení va quedar 30 per 10 a favor de Fanni i Aida contra Noemi, Ainhoa i Joana.