No és la primera vegada. No és una novetat. Però diuen els organitzadors que la jornada de hui al trinquet d’Oliva serà especial. Ho han preparat tot perquè siga una gran festa de la germanor entre les dues modalitats professionals, l’escala i corda i el raspall. El cartell promet, però a més els organitzadors han preparat un fum de sorpreses més per a tots els aficionats que hui estiguen al trinquet nou.

L’encontre té el morbo de tornar a unir a Waldo i Moltó dins d’un trinquet després de nou mesos. L’última vegada va ser en la gran final del Campionat Individual, on Moltó li va guanyar a u dels pilotaris més grans de tots els temps, Waldo, qui a més anunciava que aquella final era l’última.

Waldo fa equip hui amb dos jugadors de l’escala i corda, Pere Roc II i Carlos. El punter de jove practicava el raspall al seu poble, Genovés. Moltó fa equip amb Pere i Félix. Atenció perquè Félix diuen que podria jugar darrere quan el seu equip jugue des del resto.

La partida d’Oliva serà de matí, 11:30 hores. Qui encara tinga ganes de més, la cita està al trinquet de Bellreguard a la vesprada. La partida és Badenes i Pau davant Vercher i Seve.