07 de agosto de 2016
07.08.2016

Oliva viu la germanor entre el raspall i l´escala i corda

Els pilotaris Pere, Félix i Pere Roc juguen al raspall amb Moltó i Waldo com a companys de partida

07.08.2016 | 11:18

No és la primera vegada. No és una novetat. Però diuen els organitzadors que la jornada de hui al trinquet d´Oliva serà especial. Ho han preparat tot perquè siga una gran festa de la germanor entre les dues modalitats professionals, l´escala i corda i el raspall. El cartell promet, però a més els organitzadors han preparat un fum de sorpreses més per a tots els aficionats que hui estiguen al trinquet nou.

L´encontre té el morbo de tornar a unir a Waldo i Moltó dins d´un trinquet després de nou mesos. L´última vegada va ser en la gran final del Campionat Individual, on Moltó li va guanyar a u dels pilotaris més grans de tots els temps, Waldo, qui a més anunciava que aquella final era l´última.

Waldo fa equip hui amb dos jugadors de l´escala i corda, Pere Roc II i Carlos. El punter de jove practicava el raspall al seu poble, Genovés. Moltó fa equip amb Pere i Félix. Atenció perquè Félix diuen que podria jugar darrere quan el seu equip jugue des del resto.

La partida d´Oliva serà de matí, 11:30 hores. Qui encara tinga ganes de més, la cita està al trinquet de Bellreguard a la vesprada. La partida és Badenes i Pau davant Vercher i Seve.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine