El trinquet de Museros anuncia esta vesprada, 18:00 hores, un atractiu cartell amb la presència de Puchol II i el pilotari local Adrián. El de Vinalesa farà parella amb Víctor Bueno. Adrián de Museros jugarà amb Dani de Benavites.

Un cartell molt complet i amb l’atractiu de veure el duel entre Puchol II i Adrián de Museros, un pilotari que ara despunta més al frontó, però sempre ha tingut bones mans per a jugar per dalt corda, de fet és molt habitual que ell entrene amb les actuals figures, sobretot, quan estan preparant el Campionat Individual. Puchol II arriba al trinquet de Museros després de guanyar dissabte al trinquet de Pedreguer. Al de Vinalesa li feia falta un bon resultat després de la setmana tan dura que va tindre amb tres partides seguides. Al trinquet de Pedreguer va jugar amb galeries lliures. Al llarg del mes d’agost s’ha recuperat esta manera de jugar en alguns trinquets per a no carregar molt als pilotaris.

A Puchol també li espera una setmana intensa. Dissabte ell serà u dels protagonistes en la primera jornada de la XI edició del Trofeu de frontó Diputació de València. També serà al municipi de Museros. A les 18:30 hores, el pilotari de Vinalesa amb la companyia de Lemay s’enfronta a la parella dels dos Adrián, el de Museros i el de Quart de Poblet. Estan de festes a la població i, per descomptat, a Museros no ha faltat la pilota valenciana. Poble de gran tradició en este esport i també de grans pilotaris, com aquell llegendari trio. Hui pel trinquet segur que estarà el mític ‘Xato’, molt habitual a les partides de Massamagrell. Hui juguen al seu poble i si res s’ho impedeix, esta vesprada no faltarà.

A Museros es continua treballant per este esport i, per descomptat, tenen una activa escola amb xiquets i xiquetes que participen en totes les competicions que al llarg de la temporada s’organitzen. L’activitat de hui dilluns als trinquets és molt completa. A la Pobla de Vallbona s’anuncien els dos pilotaris de Petrer, Miguel i Francés que arriba després de guanyar el trofeu del Villareal CF. Al trinquet de Borriana els protagonistes seran hui els joves i a la modalitat de raspall hi ha partides als trinquets de Villanueva de Castelló i Xeraco amb dos cartells de primera categoria.