La partida d’Oliva ha deixat un gran sabor de boca entre tots: organitzadors, patrocinadors, jugadors i aficionats. Unes 600 persones van omplir el nou trinquet de la ciutat i la partida va ser molt disputada i atractiva.

Va guanyar el trio de Moltó 25-15, on la gran sorpresa va ser veure a Félix, jugador d’escala i corda, al traure i fent patir de valent al resto a tot un Waldo.

Una vegada finalitzada la partida els organitzadors començaren a pensar un nou desafiament. Per part dels pilotaris hi ha voluntat de tornar a repetir experiència. Els pilotaris d’escala i corda s’adaptaren perfectament a la modalitat i van gaudir del joc. La gran pregunta per a este possible nou desafiament és què fer amb Félix. Va agradar, i molt, el jugador de Dénia i alguns ja apunten la possibilitat de repetir als mateixos protagonistes, però Félix jugant amb Waldo.

Sembla que el més complicat seria trobar dates. El calendari d’estiu ja està pràcticament tancat i després amb la temporada d’hivern ja és més complicat amb la disputa dels diferents campionats de les dues modalitats. El més important està, la voluntat.