09 de agosto de 2016
09.08.2016

Setmana gran per al campió individual

Soro III s´anuncia per a participar a Albalat dels Tarongers, Guadassuar, Dénia i Bétera

09.08.2016 | 10:36
Fins dissabte, Soro III jugarà quatre partides.

L´època estival sempre requereix un esforç extra per part dels pilotaris i més per part de les primeres figures. Diuen que Paco Cabanes ´el Genovés´ podia jugar fins a tres partides en un mateix dia. Hui l´empresa intenta dosificar al màxim l´esforç dels jugadors, així i tot, el calendari està molt apretat i com és normal tots els trinquets i festes de pobles volen tindre la presència de les primeres figures de la nostra pilota valenciana.

És el cas de Soro III i Puchol. L´estiu està sent intens per als dos i més especialment quan hi ha altres primeres figures, com Genovés II i Fageca, lesionats. Si la passada setmana era Puchol II qui va jugar tres partides consecutives, esta setmana és Soro III qui haurà de multiplicar-se als trinquets.
Esta vesprada el campió individual s´anuncia en la partida de festes d´Albalat dels Tarongers. Partida de galotxa al carrer Major. Al costat de Soro juguen Jesús i Pepet contra la tripleta formada Pablo de Sella, Javi i Carlos.

Demà dimecres s´anuncia al trinquet de Guadassuar. El de Massamagrell farà parella amb el seu veí, Salva, per a fer front al trio de De La Vega, Pere i Carlos. Un cartell atractiu per la presència del jove De la Vega qui tindrà oportunitat de mesurar-se al número u.
Soro tindrà jornada de descans dijous i divendres s´anuncia al trinquet ´Rovellet´ de Dénia. Ell i Héctor contra Giner, Santi i Tomás II.

La quarta partida de la setmana serà dissabte a Bétera. Una jornada que estarà dedicada a la memòria del pilotari local Baptiste Ribes. De matí, al poliesportiu municipal, s'han organitzat tallers infantils de pilota i de vesprada, a les 18.30 hores, en l´avinguda de la Constitució serà la partida de galotxa. Soro III, Nacho i Carlos davant Miguel, Dani i Monrabal. I parlant de Bétera, ningú s´ha plantejat la possibilitat de tornar a fer allí un trinquet? L´antic trinquet, hui convertit en adossats, era tot un referent. Hi havia una gran afició en la localitat. Partides i pilotaris grans va tindre el municipi. Fins i tot, allí es va jugar una història partida al frontó entre Paco Cabanes ´El Genovés´ i el basc Martinicorena.

Diumenge nova jornada de descans per a Soro, però dilluns, per a finalitzar la setmana, li espera al trinquet de Borriana la gran partida. Nou duel entre ell i Puchol II amb companys de luxe. El de Massamagrell fent parella amb Félix i el de Vinalesa amb Dani. També els dos mitgers estan tenint un estiu calentet. Pròxim dimecres Soro III també s´anuncia en Faura.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine